Kūno kultūros ir sporto departamente pagerbti veteranai

Kūno kultūros ir sporto departamente pagerbti veteranai

Kūno kultūros ir sporto departamente (KKSD) Vilniuje antradienį pagerbti Europos ir pasaulio veteranų sporto čempionatų prizininkai, nusipelnę sportininkai, treneriai ir sporto darbuotojai.

"Džiugu, kad žmonės, kurie kūrė Lietuvos sporto istoriją ir garsino jos vardą savo aktyvios karjeros metu, toliau tęsia šį darbą. Jūs, gerbiami sportininkai, iš tiesų patvirtinate posakį - pradėjęs bėgti, nebegali sustoti. Jūs esate pavyzdys, įkvepiantis visus ir parodantis, kaip reikia gyventi kultūringai prižiūrint ir branginant savo kūną", - sakė KKSD generalinis direktorius Klemensas Rimšelis.

KKSD padėkos įteiktos šių metų pasaulio veteranų krepšinio čempionato vyrų ir moterų komandoms, parvežusioms keturis aukso medalius. Padėkota Europos veteranų žaidynių baidarių ir kanojų irklavimo varžybų, pasaulio baidarių ir kanojų irklavimo meistrų čempionato bei pasaulio irklavimo čempionato prizininkams, kurių dauguma iškovojo po kelis medalius. Padėkos įteiktos Europos veteranų žaidynių lengvosios atletikos, sunkiosios atletikos, paplūdimio tinklinio, šaudymo iš lanko, vandens sporto varžybų medalių laimėtojams. Padėkos įteiktos ir įvairių amžiaus grupių Europos makabiados prizininkams.

Aukščiausias apdovanojimas - Sporto garbės kryžius - už svarų indėlį plėtojant stalo tenisą Lietuvoje bei 75 metų sukakties proga įteiktas Mykolui Vygintui Bogušiui. Už indėlį plėtojant įvairias sporto šakas, visuomeninę veiklą įteikta dar 20 aukso, sidabro, atminimo medalių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder