Lietuvos beisbolo-5 komanda pateko į pasaulio čempionatą

Lietuvos beisbolo-5 komanda pateko į pasaulio čempionatą

Pirmasis istorijoje Europos beisbolo-5 (Baseball5) čempionatas vyksta Litexpo parodų rūmuose, Vilniuje. Dalyvauja 16 Europos rinktinių:

Lietuva, Latvija, Estija, Italija, Prancūzija, Baltarusija, Švedija, Rusija, Bulgarija, Moldova, Olandija, Šveicarija, Čekija, Belgija, Rumunija, Izraelis.
Laikas: 
Vasario 28 - kovo 1 dienomis, Kovo 1 d.  varžybos prasideda nuo 9.00 – Lietuva žais finale nuo 14.00 val.

Pirmąją varžybų diena Lietuvos komanda nugalėjo Izraelį 10:4, Estiją – 15:1, Bulgariją – 12:11, Čekiją – 8:4 ir pralaimėjo Rusijai – 2:4 ir Prancūzijai - 9:12.

Pogrupyje užėmė 3 vietą ir šiandiena ketvirtfinalyje susitiko su kito pogrupio 2-a komanda - Olandija ir iki 2-jų pergalių nugalėjo 2:0 (10:6 ir 6:2).

Pusfinalyje susitiko vėl su Rusijos komanda ir nugalėjo ją irgi 2:0 (4:2 ir 4:3) patekdami į finalą ir tuo pačiu į Pasaulio beisbolo-5 (Baseball5) čempionatą, kuris vyks gruodžio mėnesį Meksikoje.

Tik pirmos dvi Europos beisbolo-5 (Baseball5) čempionato komandos patenka į Pasaulio čempionatą. Tai istorinis Lietuvos beisbolo pasiekimas.

Rytoj finalinės rungtynės vyks nuo 12 valandos. Lietuva susitiks su Italijos – Prancūzijos poros nugalėtojais. Kviečiame sirgalius, bilietų dar yra.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder