"Lietuvos rytas" nusileido "Lokomotiv Kuban" ekipos krepšininkams

"Lietuvos rytas" nusileido "Lokomotiv Kuban" ekipos krepšininkams

Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšininkai antradienio vakarą žaidė penktąsias rungtynes Europos taurės "Last 16" etape. Vilniečiai savo aikštelėje neatsirevanšavo Krasnodaro "Lokomotiv Kuban" komandai ir neužsitikrino kelialapio į kitą varžybų etapą. Vilniečių likimas dar spręsis paskutinėse varžybose.

Rungtynes "Lietuvos rytas" pradėjo taikliu Renaldo Seibučio dvitaškiu su pražanga. Aleksandras Rasičius pataikė iš toli, tačiau Maksimo Grigoryevo dvitaškis taip pat buvo taiklus (6:6). Jonas Valančiūnas įdėjo kamuolį į krepšį, tačiau kitoje aikštės pusėje Ali Traore atsilygino dvejais taškais (12:11). Steponas Babarauskas pataikė vieną baudso metimą ir išvedė savo komandą į priekį (17:16). Kėlinio pabaigoje svečiai pataikė abu baudų metimus ir sušvelnino Vilniaus klibo pranašumą iki minimumo (21:20).

Antrasis ketvirtis prasidėjo taikliu R.Seibučio dvitaškiu iš vidutinio nuotolio. Netrukus du taškus pelnė Tyrese'as Rice'as, o J.Valančiūnas pridėjo dar du taiklius baudų metimus (27:22). Sergėjus Bykovas pelnė 4 taškus iš eilės ir sumažino "Lietuvos ryto" pranašumą iki minimumo. Vos už akimirkos R.Seibutis pelnė dar du taškus (29:26). Vilniečiai pelnė 6 taškus iš eilės ir į priekį išsiveržė 8 taškais (37:29). T.Rice'as išprovokavo "Lokomotiv Kuban" ekipos pražangą ir realizavo abu baudų metimus (42:36).

Trečiojo kėlinio pradžioje abi komandos apsikeitė rezultatyviomis atakomis. "Lietuvos rytui" sunkiai sekėsi pulti, o tuo pasinaudoję svečiai sumažino savo atsilikimą (51:48). Kelvinas Riversas smeigė tritaškį ir po ilgos pertraukos išvedė savo klubą į priekį. J.Valančiūnas pataikė abu baudų metimus ir išvedė savo komandą į priekį (58:57).

Ketvirtasis kėlinys prasidėjo T.Rice'o dvitaškiu. A.Traore pelnė du tašku, tačiau Steponas Babrauskas atsakė tuo pačiu (64:65). Svečiai iš Krasnodaro surengė kelias rezultatyvias atakas iš eilės ir išsiveržė į priekį 8 taškais (64:72). Svečiai iš Rusijos geriau sužaidė rungtynių pabaigą ir iškovojo pergalę (78:82).

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder