Mindaugas Stašys atmetė pasiūlymą keltis į Graikiją

Mindaugas Stašys atmetė pasiūlymą keltis į Graikiją

2015 ir 2018 metais su Klaipėdos "Neptūno-Akvaservis" ekipa Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionu tapęs klaipėdietis Mindaugas Stašys susirado naują karjeros stotelę. Ateinantį sezoną jis rungtyniaus Tauragės krepšinio klube.

Praėjusį sezoną, atstovaudamas Klaipėdos ekipai, M. Stašys vidutiniškai per 25 žaidimo minutes pelnydavo po 11,8 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio, atlikdavo po 5,1 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo po 13,6 naudingumo balo. Jis buvo vienas ekipos lyderių.

"Turėjau kelių ekipų pasiūlymų, tarp jų buvo siūlymas išvykti ir į Graikiją. Esu klaipėdietis, ne tik pats žaidžiu krepšinį, bet dar ir treniruoju vaikus Klaipėdos krepšinio mokykloje, taip pat esu Klaipėdos universiteto krepšinio komandos treneris. Su šia komanda padarytas didžiulis įdirbis, praėjusį sezoną tapome Lietuvos studentų krepšinio lygos vicečempionais. Nesinorėjo visko mesti ir stačia galva nerti toli nuo Lietuvos. Taip jau susiklostė aplinkybės, kad žaisiu ne Klaipėdoje, o netoli Klaipėdos - Tauragėje. Gyvensiu Klaipėdoje ir į savaitę po kelis kartus važinėsiu į Tauragę. Pasirinkau būtent Tauragės krepšinio klubo pasiūlymą, kadangi nenorėjau palikti savo gimtojo miesto", - "Vakarų ekspresui" savo apsisprendimo motyvus dėstė M. Stašys.

Anot jo, apsispręsti padėjo šeima ir jo mylimoji Gabija.

"Pasitariau su artimaisiais ir atmečiau pasiūlymą ragauti legionieriaus duonos. Tai buvo bendras sprendimas", - teigė 32 metų patyręs žaidėjas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder