"Nafta-Universitetas" sudorojo "Delikatesą"

"Nafta-Universitetas" sudorojo "Delikatesą"

Klaipėdos "Naftos-Universiteto" krepšininkai išvykoje 68:55 nugalėjo Joniškio "Delikatesą" ir Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) turnyrinėje lentelėje pakilo į septintąją poziciją.

Klaipėdiečiai rungtynes pradėjo blankiai - po pirmojo ketvirčio atsiliko 10:16, o į didžiąją pertrauką išėjo atsilikdami 4 taškais - 29:25.

Visgi, rūbinėje išklausyti ne itin malonūs trenerio Dainiaus Miliūno žodžiai pajūrio atstovams akivaizdžiai padėjo - trečiasis kėlinys laimėtas 24:10 ir susikrauta dviženklė taškų persvara - 49:39.

Po šio spurto naftininkai iniciatyvos iš savo rankų jau nebepaleido.
Klaipėdiečiams pergalės iškovoti nesutrukdė net tai, kad metė prastai nuo tritaškio linijos - iš 26 metimų tikslą pasiekė vos 6.

Uostamiesčio krepšininkai kovojo geriau dėl atšokusių kamuolių: mūsiškiai sugriebė 41, o varžovai - 32 kamuolius.

Kadangi yra nelyginis komandų skaičius - 15 - klaipėdiečiai savaitgalį žaidė ne dvejas, kaip įprasta, o tik vienerias rungtynes.

"Delikatesas" - "Nafta-Universitetas" - 55:68 (16:10, 13:15, 10:24, 16:19).

Aikštės šeimininkų gretose išsiskyrė 22 taškus pelnęs Žilvinas Petraitis. Julius Jucikas pridėjo 11 taškų.

Klaipėdiečius į pergalę vedė Tadas Maželis - 16 taškų, Julius Kazakauskas (atkovojo 8 kamuolius) ir Andrius Žymantas surinko po 9 taškus.

"Nafta-Universitetas" tarp 15 NKL ekipų pakilo laipteliu aukščiau - į septintąją poziciją. Pajūrio krepšininkai per 18 rungtynių iškovojo 10 pergalių ir patyrė 8 pralaimėjimus.

Joniškio "Delikatesas" yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau (5 pergalės, 14 pralaimėjimų), tačiau turnyrinėje lentelėje žengia vos trylikti.  

 Ateinantį penktadienį (gruodžio 17 d.) "Nafta-Universitetas" žais išvykoje su Kauno "Erelita-KTU", o šeštadienį (gruodžio 19 d.) namuose su Pasvalio "Pieno žvaigždėmis".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder