"Neptūniečių" taurė - vilniečiams

"Neptūniečių" taurė - vilniečiams

Šešiasdešimtmetį ir net septyniasdešimtmetį perkopę senjorai dar turi parako. Tai jie įrodė Klaipėdoje surengtame senjorų klubo "Neptūniečiai" krepšinio turnyre.

Ketvirtus metus iš eilės keturių komandų turnyro nugalėtoja tapo komanda iš Vilniaus.

Jie finale (4 kėlinukai po 7 minutes) rezultatu 57:50 nugalėjo klaipėdiečius.

Treti liko panevėžiečiai.

"Į turnyrą planavo atvykti ir kauniečiai, viskas buvo prieš kelias savaites sutarta, tačiau paskutinę dieną jie paskambino ir pranešė, kad neatvyks. Akimirksniu surinkau antrą Klaipėdos senjorų komandą ir turnyras įvyko", - situaciją aiškino renginio organizatorius Kazimieras Budrys.

Varžybos pirmą kartą prieš ketverius metus surengtos Klaipėdos krepšinio veteranų klubo "Neptūniečiai" dešimtmečio įkūrimo proga, tačiau organizatoriai nutarė jį paversti tradiciniu ir dalyvius kviesti kasmet.

Po varžybų išrinkti geriausi kiekvienos komandos žaidėjai: Liudvikas Mileška (Klaipėda I), Saulius Gaudutis (Panevėžys), Algirdas Šimkevičius (Klaipėda II) ir Vytautas Giežtautas (Vilnius). Pastarajam sostinės atstovui net 78-eri, tačiau aikštėje jis juda ir jaučiasi lyg jaunuolis.

Prizų laureatams įsteigė bendrovės "Mūsų laikas" ir "Kalnapilis".

"Smagu susitikti su bendraminčiais ir kartu leisti laiką sportuojant. Susirinksime ir kitais metais", - užtikrintai sakė vienas varžybų iniciatorių Kazimieras Budrys.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder