Pajūrio karatistams - 17 apdovanojimų

Pajūrio karatistams - 17 apdovanojimų

Kaune vykusiame atvirame karatė kiokušin čempionate, kuriame varžėsi per 170 sportininkų iš 16 įvairių Lietuvos miestų klubų, sėkmingai dalyvavo Klaipėdos "Okinavos" atstovai - iškovota 17 medalių.

Minėtasis Klaipėdos sporto klubas į varžybas delegavo 14 sportininkų. Jie iškovojo 9 aukso, 6 sidabro ir 2 bronzos medalius.

Toks rezultatas neoficialioje komandinėje įskaitoje "Okinavai" garantavo garbingą 4 vietą.

Kitas Klaipėdos klubas - "Shodan", nuolat lyderiaujantis šalyje, šiose varžybose nedalyvavo.

Iš "Okinavos" atstovų puikiai sekėsi Rūtai Vaicekauskaitei ir Matui Sasnauskui. Jie neturėjo lygių tiek katos (technikos demonstravimas), tiek kumite (dvikovų) varžybose.

Abejose rungtyse antrąsias vietas iškovojo Vladislavas Matvejevas ir Edvinas Kontautas.

Ant prizininkų pakylos laiptelio skirtingose grupėse taip pat kopė Kasparas Karalius, Raimondas Lapšys, Ignas Širvys, Laurynas Leleika, Justas Troiničas, Arnas Balčinius, Edvinas Kolmogorovas, Dominykas Mockus ir Jonas Gadeikis.

"Okinavos" prezidentė bei Europos čempionė Diana Mačiūtė džiaugėsi, jog komanda pademonstravo puikius rezultatus net ir be jos. D. Mačiūtė kartu su Lietuvos rinktinės nariais Trakuose ruošiasi pasaulio karatė kiokušin čempionatui, kuris vyks balandžio mėnesį Vilniuje.

"Jaunieji klubo instruktoriai Rima Lisinskaitė, Paulius Sasnauskas bei Artūras Zavalnis puikiai susitvarkė su deleguota užduotimi, tuo įrodydami, jog "Okinavos" komandoje yra ugdomi ne tik čempionai, bet ir atsakingos asmenybės", - pasidžiaugė klubo prezidentė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder