"Real" vartininkas Diego Lopezas: "Čempionų lygos finalas – mūsų svajonė"

"Real" vartininkas Diego Lopezas: "Čempionų lygos finalas – mūsų svajonė"

Rytoj Madrido „Real“ klubas Turkijoje susitinka su Stambulo „Galatasaray“ ekipa - komandų laukia Čempionų lygos ketvirtfinalio antrasis susitikimas.

„Rezultatas dar nėra savaime aiškus, nes visi pažįstame futbolą – gali visko nutikti. Priešininkai varžybų Madride metu parodė, kad yra pajėgi komanda, todėl neturėtume atsipalaiduoti. Nors 3:0 rezultatas puikus, bet svarbiausia bus pelnyti įvartį ten“, – sakė karališkojo klubo vartininkas Diego Lopezas.

Jis giria daug atakuojančią priešininkų ekipą, sudėtyje turinčią daug greitų žaidėjų, galinčių pelnyti įvarčių. „Turime išlaikyti ramybę ginantis ir saugumą puolant. Negalime galvoti, kad 3:0 yra galutinis rezultatas. Taip mąstyti būtų klaida, turkai yra patyrusi komanda, galinti nemaloniai nustebinti“, – mintimis dalijasi D. Lopezas.

Jo teigimu, jei „Real“ pavyktų pelnyti bent vieną įvartį, galutinis rezultatas būtų beveik aiškus, nes tokiu atveju turkams reikėtų bent penkių. Buvęs Sevilijos futbolo klubo vartininkas sako, jog patekti į Čempionų lygos finalą – jo svajonė: „Čempionų lyga yra aukšto lygio varžybos, tad kiekvienas turi iliuzijų žaisti joje ir eiti kuo toliau.“

Paklaustas, ką mano apie jauną „Galatasaray“ komandos amžių, D. Lopezas teigia, kad šiuo atveju amžius neturi jokios įtakos – svarbiausia patirtis. „Tai yra tarptautiniai žaidėjai, dalyvavę pasaulio čempionatuose, žaidžia savo šalių nacionalinėse rinktinėse. Manau, kad svarbiausia tikslai, kuriuos turime.“

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder