Rudy Fernandezas – naudingiausias pirmajame Eurolygos ketvirtfinalio ture

Rudy Fernandezas – naudingiausias pirmajame Eurolygos ketvirtfinalio ture

Madrido „Real“ komanda iškovojo didžiausią pergalę pirmose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse, o prie to labiausiai prisidėjo Rudy Fernandezas. Jis ir buvo pripažintas naudingiausiu pirmojo atkrintamųjų varžybų turo žaidėju.

28 metų 198 cm ūgio gynėjas mače su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa surinko 22 naudingumo balus. Ispanas per 26 minutes pelnė 15 taškų (4/5 dvitaškių, 2/5 tritaškių, 1/2 baudų), atkovojo 6 kamuolius, išprovokavo 5 pražangas, blokavo 1 metimą, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, po 1 sykį suklydo ir prasižengė.

Likusias penketuko vietas pasidalino po 20 naudingumo balų surinkę Georgios Printezis, Nenadas Krstičius, Keremas Gonlumas ir Semihas Erdenas.

Rezultatyviausias karjeros rungtynes sužaidęs G. Printezis pelnė 26 taškus ir atkovojo 4 kamuolius, o jo vedama Pirėjo „Olympiakos“ komanda 67:62 parklupdė Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

N. Krstičius prie Maskvos CSKA klubo pergalės pridėjo 16 taškų bei atkovojo 5 kamuolius.

Tuo tarpu K. Gonlumas ir S. Erdenas atitinkamai surinko 17 ir 9 taškus. Pastarasis be klaidų atakavo iš dviejų taškų zonos (4/4 metimų) bei atkovojo 7 kamuolius. Jo komandos draugas K. Gonlumas sugriebė 5 atšokusius kamuolius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder