Šauniausiam kolektyvui - krepšinis VIP ložėje

Šauniausiam kolektyvui - krepšinis VIP ložėje

Krepšinio mėgėjai turi neeilinę galimybę po daugiau nei savaitės "Švyturio" arenoje vyksiančio tarptautinio vyrų krepšinio turnyro Vlado Garasto taurei laimėti rungtynes stebėti "Vakarų ekspreso" VIP ložėje. Tokia galimybė net 18 laimingųjų bus suteikta rugsėjo 10 dieną.

Norintiems savo akimis pamatyti aukšto lygio krepšinį, tereikia dalyvauti VE.lt paskelbtame konkurse "Laimėk savo įmonei VIP ložę!"

Dalyviai turėtų siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuotos jų sportuojančio šaunaus kolektyvo akimirkos. Įmonę nugalėtoją, kurios net 18 darbuotojų stebės Vlado Garasto taurės turnyrą, išrinks "Vakarų ekspreso" fotografų ir žurnalistų komisija ir nugalėtojus paskelbs rugsėjo 6 dieną.

Nuotraukas siųsti reikėtų iki rugsėjo 4 dienos elektroniniu paštu: [email protected] arba www.VE.lt susirasti konkurso banerį ir ten įkelti nuotrauką. Dalyviams reikėtų nurodyti savo įmonės pavadinimą ir telefono numerį, kad su nugalėtojais būtų galima susisiekti.

Rugsėjo 7-11 dienomis organizuojamame pirmajame Vlado Garasto draugiškame krepšinio turnyre susigrums Klaipėdos "Neptūno", Vilniaus "Lietuvos ryto", Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" (Rusija), Kijevo "Budivelnik" ir Dnepropetrovsko "Dnepr" (abi - iš Ukrainos) ekipos.

"Neptūnui" dalyvauti tokio lygio turnyre - tikra garbė. Šiemet atversime naują puslapį klubo istorijoje - dalyvausime VTB Vieningosios lygos pirmenybėse, o šis turnyras bus geras krikštas prieš sezono pradžią. Visi trokšta pasivaržyti su tokio lygio ekipomis. Tai mums padės išsijudinti", - teigė "Neptūno" klubo vadovas Osvaldas Kurauskas.

Draugiškas krepšinio turnyras vyks rato sistemos principu - per 5 turnyro dienas bus sužaista 10 varžybų, po 2 rungtynes per dieną. Paskutiniąją dieną, pasibaigus žaidimui ir suskaičiavus taškus turnyrinėje lentelėje, paaiškės, kurie klubai užėmė prizines vietas. Apdovanotos bus ne tik pirmos trys komandos, bet ir geriausias krepšininkas iš kiekvieno klubo bei geriausias vidurio puolėjas, krašto puolėjas ir gynėjas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder