Seminaras sporto specialistams

Seminaras sporto specialistams

Sausio 26 dieną (šeštadienį) Klaipėdoje, sporto klube "Centras" (I. Simonaitytės g. 24), organizuojamas seminaras fitneso treneriams ir kūno kultūros mokytojams.

Seminare gali dalyvauti visi norintieji ne tik iš Klaipėdos, bet ir iš kitų šalies miestų.

"Taisyklingai sportuoti ir maitintis turėtų mokėti net tik treneriai, bet ir kiekvienas sportuojantis žmogus. Seminare gali dalyvauti kiekvienas norintis žmogus, nebūtinai treneris ar kūno kultūros mokytojas. Juk sportas - tai raktas į mūsų sveikatą", - teigė seminarą kuruojantis Arvydas Mišeikis - daugkartinis Europos bei Lietuvos kultūrizmo čempionas, asmeninis sporto klubo "Apelsinas" fitneso treneris, turintis ilgametę patirtį ruošiant sportininkus fitneso ir kultūrizmo varžyboms.

Jis yra parengęs išsamų pranešimą tema "Asmeninio trenerio darbas fitneso salėje, klientų motyvavimas".

Taip pat pranešimus apie sportuojančių žmonių mitybos ypatumus skaitys Roberta Mišeikienė - Europos ir Lietuvos fitneso čempionė, mitybos konsultantė, apie dabartinę pasaulio ir Lietuvos fitneso sporto padėtį - WFF-WBBF fitneso federacijos prezidentas klaipėdietis Edmundas Daubaras, apie maisto papildus, jų vartojimą ir derinimą - "Maistas sportui" konsultantas Audrius Šopis. Jis turi ilgametę patirtį konsultuojant profesionalius sportininkus maisto papildų derinimo klausimais.

Vėliau vyks praktinė mokymo dalis - A. Mišeikis treniruoklių salėje praktiškai pademonstruos kojų raumenų treniruočių ypatumus.

Treneriams, išklausiusiems seminarą, bus įteikti WFF-WBBF trenerių sertifikatai.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder