Šiauliuose - Klaipėdos kovotojų nokdaunų serijos

Šiauliuose - Klaipėdos kovotojų nokdaunų serijos

Klaipėdos sporto klubo "Muay Thai imperija" atstovai varžėsi Šiauliuose vykusiame tarptautiniame kovų turnyre, kuriame iškovojo visas keturias pergales. Klaipėdiečiai kovinio sporto mėgėjus stebino nokdaunų serijomis.

Pajūrio atstovai, vadovaujami patyrusio trenerio, profesionalaus kovotojo Vadimo Gridiajevo, ringe savo pranašumą įrodė kovodami pagal Tailando bokso taisykles.

Įspūdingiausiai pergalę iškovojo Rodrigas Kačiūnas. Jis jau pirmame raunde varžovą iš Šiaulių dukart galingomis smūgių serijomis pasiuntė į nokdauną. Teisėjas, bijodamas, kad klaipėdietis šiaulietį gali traumuoti, sustabdė kovą anksčiau laiko.

Pirmuoju nokdaunu profesionaliame ringe jau gali pasigirti kitas klaipėdietis Tomas Mikavičius. Jis pirmame raunde pasiuntė į nokdauną atstovą iš Panevėžio. Nors varžovas dar sugebėjo atsitiesti ir kovą tęsti tris raundus, tačiau teisėjai vienbalsiai pergalę skyrė klaipėdiečiui. 

Dar pergales iš klaipėdiečių iškovojo Dovydas Vengalis (įveikė alytiškį) ir Roman Šiaudinis (po įtemptos kovos palaužė marijampolietį).  

Sporto klubo  "Muay Thai imperija" atstovai šiuos metus pabaigs kovų turnyrais Radviliškyje, Kaune ir Prahoje (Čekija).

Treneris V. Gridiajevas pasidžiaugė, kad jų klubas persikėlė į naują sporto salę Klaipėdos "Saturno" patalpose. Dabar šiame klube vyksta ne tik kovų be taisyklių, MMA, Tailando bokso, bet ir sambo imtynių užsiėmimai.

Į šio klubo veiklą įsijungė sambo Europos sąjungos čempionas Valdas Kanapeckas. Jis kovinio sporto mėgėjus moko kovos subtylybių parteryje.  

"Dabar daug geresnės galimybės mokytis kovinio sporto meno", - pasidžiaugė V. Gridiajevas.

Jis pabrėžė, kad priimami nauji nariai, renkamos ir naujos merginų grupės. Visi norintieji išmokti kovinio meno gali kreiptis telefonu 8 674 72909 (atsilieps Vadimas).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder