"Šiaulius" treniruos Tomas Ražanauskas

"Šiaulius" treniruos Tomas Ražanauskas

Pagaliau ir "Šiaulių" futbolo klubas turi naują vyriausiąjį trenerį. Juo tapo pernai Roberto Poškaus asistentu "Klaipėdos granite" dirbęs Tomas Ražanauskas. Jis pakeis pernai šiauliečių ekipą treniravusį, o šiais metais į Klaipėdą persikėlusį Gediminą Jarmalavičių.

Trisdešimt devynerių T. Ražanauskas, be "Klaipėdos granito", 2013 metais buvo Virginijaus Liubšio asistentas Rygos "Daugavos" komandoje.

Sutartį su T. Ražanausku antradienį pasirašė "Šiaulių" klubo generalinis direktorius Antanas Sakavickas. Jį taip pat galima vadinti Šiaulių ekipos naujoku. A. Sakavickas anksčiau yra daug metų dirbęs direktorium Rygos "Skonto" klube, kuris buvo daugkartinis Latvijos čempionas.

Po sutarties pasirašymo A. Sakavickas "Vakarų ekspresui" sakė: "Į Lietuvą sugrįžau po dešimties metų pertraukos. Manau, kad mano sukaupta patirtis "Skonto" klube padės ir "Šiaulių" komandai kilti į aukštesnes vietas nei ligšiol. Suprantu, kad ruoštis naujam sezonui pradedame šiek tiek vėlokai, bet kitos išeities nebuvo. Mat reikėjo viską skrupulingai sudėlioti. Šiandien į pirmąją treniruotę susirinko trylika perspektyvių mūsų miesto žaidėjų. Jų skaičius greitai didės. Jų pavardžių kol kas nenoriu minėti. Žodžiu, manęs ir T. Ražanausko laukia nauji iššūkiai".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder