Šįvakar į Klaipėdą atvyksta "Sūduva"

Šįvakar į Klaipėdą atvyksta "Sūduva"

Šiandien 19 val. Klaipėdos miesto centriniame stadione į Lietuvos futbolo A lygos mūšį kils Klaipėdos "Atlantas" ir šį sezoną Europos lygos atrankos varžybose žibėję Marijampolės "Sūduvos" futbolininkai.

Šį sezoną "Atlantas" ir "Sūduva" susitiko tris kartus ir visus juos užtikrintas pergales iškovojo marijampoliečiai: kovo 10 dieną Klaipėdoje - 5:0, Marijampolėje gegužės 5 dieną - 4:0 ir birželio 29 dieną - 4:1.

"Sūduva" puikiai pasirodė Europos lygos atrankoje ir, manau, į A lygos kovas grįš su ta pačia gera energija bei nusiteikimu. Stebėjau marijampoliečių kovas tarptautinėje arenoje, tikrai džiugu matyti tokius Lietuvos klubų pasirodymus. Tačiau, nors ir visi linkėjome "Sūduvai" sėkmės Europoje, penktadienį kovosime dėl pergalės ir trijų taškų", - oficialiame "Atlanto" klubo puslapyje cituojamas anksčiau Marijampolės ekipos garbę gynęs, o dabar "Atlanto" marškinėlius vilkintis gynėjas Marius Činikas.

Tikimasi, kad į Klaipėdos centrinį stadioną pasižiūrėti dvikovos su Lietuvos čempionais atvyks gausesnis, nei įprasta, sirgalių būrys.

"Atlantas" moksleiviams ir studentams parengė dovaną - juos į šias rungtynes įleis nemokamai. "Atvykę į stadioną prie įėjimo pateikite moksleivio arba studento pažymėjimą ir palaikykite Klaipėdos komandą", - ragina "Atlanto" atstovai. "Sirgalių palaikymas tikrai prideda papildomų jėgų, todėl tikimės, kad klaipėdiečiai gausiai susirinks į stadioną ir užpildys tribūnas. Manau, kad laukia tikrai geros rungtynės", - teigė M. Činikas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder