Socialinių tinklų apžvalgoje – Motinos dienos sveikinimai ir naujas D. Adomaičio įvaizdis

Socialinių tinklų apžvalgoje – Motinos dienos sveikinimai ir naujas D. Adomaičio įvaizdis

Pirmąją gegužės savaitę „Betsafe-LKL“ klubų, žaidėjų bei trenerių socialiniuose tinkluose pagrindiniu akcentu tapo Motinos diena. Vis dėlto netrūko ir kitokių akimirkų – dėmesio sulaukė ir žaidėjų laisvalaikis, pasiilgta rungtynių atmosfera ar senųjų aprangų dizainai.

Ryškiausias praėjusios savaitės socialinių tinklų akimirkas apžvelgia LKL.lt.

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai ir treneriai šįkart sirgaliams pateikė pusryčių rekomendacijas. Tarp pasirinkimų – grikių košė su uogomis, omletas su šonine ir daržovėmis bei Benedikto kiaušiniai, o populiariausiu pasirinkimu tapo blynai.


Praėjusį sekmadienį buvo minima motinos diena. Šia proga mamas sveikino „Betsafe-LKL“ klubai, savo sveikinimu pasidalijo ir Šarūnas Jasikevičius.





„Ryto“ treneris Dainius Adomaitis socialiniuose tinkluose taip pat pasveikino mamas su jų švente. Vis dėlto vilniečių treneris labiausiai savo sekėjus nustebino nauja išvaizda – per karantiną strategas užsiaugino barzdą.

 


Žalgirietis Jockas Landale‘as apžvelgė savo ir komandos draugų socialinių tinklų turinį. Australas išskyrė Zachą LeDay kaip didžiausią potencialą tapti socialinių tinklų žvaigžde turintį žalgirietį.


Deividas Gailius savaitgalį laiko veltui neleido. Klaipėdietis išplaukė į žvejybą, iš kurios grįžo ne tuščiomis.


„Žalgirio“ legionierius K. C. Riversas savo „Twitter“ paskyroje teigė, kad pasiilgo pilnos „Žalgirio“ arenos ir sirgalių skanduočių.


„Ryto“ ir „Žalgirio“ klubai socialiniuose tinkluose pasidalijo praeities aprangų dizainais, iš kurių sirgaliams siūlė pasirinkti po tris gražiausius.



Balandžio 29 d. „Betsafe-LKL“ klubai sveikino savo šokėjų komandas Tarptautinės šokio dienos proga.




Kėdainių „Nevėžio“ žaidėjai vėl susirungė „Minuso“ žaidime. Šįkart savo jėgas išbandė Grantas Vasiliauskas ir Kristupas Žemaitis.


Savo nuomones apie geriausias visų laikų ekipas pateikė Utenos „Juventus“ sirgalių klubo prezidentas Algimantas Vilutis bei Vilniaus „Ryto“ kapitonas Eimantas Bendžius.



Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder