Sporto srityje - beveik pusšimtį amžiaus

Sporto srityje - beveik pusšimtį amžiaus

Klaipėdos "Viesulo" sporto centro metodininkė, anksčiau dirbusi ir miesto Sporto skyriuje, ir jau nebeegzistuojančiame Sporto centre, Virginija Zita Dvelienė švenčia gražų 70-ies metų jubiliejų.

Trečiadienį, per tikrąją gimimo dienos datą, į jos darbą nuo ankstyvo ryto su gėlių puokštėmis ir dovanomis plūdo Klaipėdos sporto įstaigų vadovai, treneriai ir sportininkai.

"Sporto srityje dirbu nuo 1972 metų. Taigi, jau - beveik pusšimtis metų. Džiugu, kad ir būdama pensijinio amžiaus dirbu mėgstamą darbą - man patikėta kuruoti trenerių darbą. Juk yra sakoma: "Žmonėms reikia duonos ir žaidimų". Mano noras yra toks, kad kuo daugiau vaikų sportuotų, per fizinį aktyvumą žaistų žaidimus ir kad kuo daugiau žmonių pasirinktų kūno kultūros ir sporto specialybes. Juk kuo aktyvesnė visuomenė, tuo ji sveikesnė", - sakė energinga ir optimizmu trykštanti moteris.

Ji teigė, kad laiko lėkimo nejaučia ir sveikata nesiskundžia.

"Galbūt padeda tai, kad nuolat sukuosi tarp sportiškų ir energingų žmonių", - "Vakarų ekspresui" sakė jubiliatė.

Ją gyrė ir "Viesulo" sporto centro direktorius Edmundas Klimas. Jis per savo atostogas rado laiko ir atvyko pasveikinti, kaip pats sako, puikios darbuotojos.

"Virginija - labai gera metodininkė. Pasakyčiau taip: sporto naujovės - visada jos rankose. Ji yra žingeidi, nuolat tobulinasi ir atnaujina savo žinias. Tai žmogus, kuris visada randa atsakymus į klausimus sporto srityje", - kalbėjo E. Klimas.

Jam antrino ir jubiliatės pasveikinti atvykę būrys Klaipėdos sunkiosios atletikos trenerių - Bronislavas Vyšniauskas, Algimantas Trajanauskas, Vincas Šlevinskis ir Mantas Žvirblys.

"Virginija Zita Dvelienė visada šiltai bendrauja, mielai padeda išspręsti su sportu susijusius klausimus. Ji savo energija ir darbštumu yra mums visiems tikras pavyzdys", - pabrėžė treneriai.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder