Tvirto ir grakštaus kūno puoselėtojų pergalės

Tvirto ir grakštaus kūno puoselėtojų pergalės

Kaune vykusiuose atviruose Lietuvos taurės kulturizmo ir fitneso čempionatuose bei pasaulio profesionalų taurės ir "Gintarinio prizo" turnyruose pergales skynė būrys klaipėdiečių.

Aleksandra Kukreš-Sorokina tapo absoliučia Lietuvos taurės laimėtoja (moterų fitnesas) ir pasaulio profesionalų ("Pro-figure") nugalėtoja. Jurgita Eitmonienė - moterų kulturizmo (per 40 m.) nugalėtoja. Rugilė Blaškevičiūtė neturėjo lygių Lietuvos taurės modelių fitneso varžybose.

Mindaugas Piepolis iškovojo nugalėtojo taurė vyrų kultūrizmo varžybose, o Tautvydas Tumbrotas tapo "Mens-Physique" kategorijos nugalėtoju, buvo geriausias tarp savo ūgio atletų ir dar tapo absoliučiu Lietuvos taurės varžybų nugalėtoju.

"Dvi dienas vykęs varžybų maratonas buvo labai įtemptas, tarp atletų vyko arši kova dėl kiekvieno taško. Mūsų sportininkai atlaikė visus išbandymus ir nuožmią kovą. Nors esame pavargę, bet laimingi. Džiaugiamės nuveiktu darbu ir pasiektais rezultatais", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos sporto klubo "VS-Express" trenerių brigada - Arvydas ir Roberta Mišeikiai bei Edgaras Baltonis.

Varžybose dalyvavo per 100 atletų iš įvairių pasaulio šalių, tarp kurių net atstovai iš Irano, Indijos, Kazachstano, Uzbekijos, Portugalijos ir kitų tolimų šalių.

Jau anksčiau rašėme, kad klaipėdietė Jana Zykienė su trenere Zita Satkauskaite iš šių varžybų į Klaipėdą parvežė pasaulio taurės fitneso varžybų modelių kategorijos (tiek mėgėjų, tiek profesionalų) geriausiosios titulą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder