Utenos "Juventus" krepšininkai paaukojo pinigų ir pradžiugino daugiavaikes šeimas

Utenos "Juventus" krepšininkai paaukojo pinigų ir pradžiugino daugiavaikes šeimas

Artėjančios Šv. Velykos, vis ilgėjančios dienos bei kaskart šiltesni saulės spinduliai tiesiog skatina dalytis gerumu. Taip nusprendė ir Utenos „Juventus“ klubas, kuris artėjančių švenčių proga jau tradiciškai aplankė Utenoje bei šio miesto rajone gyvenančias daugiavaikes šeimas.

Už klubo krepšininkų bei administracijos narių suaukotus pinigus sunkiau besiverčiančioms šeimoms buvo nupirkta būtiniausių maisto produktų, vaikams padalinta avalynės, drabužių bei knygučių, nes 2013-ieji paskelbti skaitymo metais.

Jaunuosius krepšinio mėgėjus pradžiugino ne tik „Juventus“ dovanos , tačiau ir galimybė betarpiškai pabendrauti bei pažaisti su komandos krepšininkais – jaunieji krepšinio mėgėjai žaidėjams noriai uždavinėjo įvairiausius klausimus.

Be Velykinių dovanų, krepšininkai vaikams įteikė kvietimus su tėveliais nemokamai atvykti į visus likusius šio sezono „Juventus“ susitikimus, o humoristas Artūras Orlauskas kiekvienai šeimai padovanojo po du bilietus į balandžio 4 dieną Utenoje vyksiantį „Anekdotų grandų turą po Lietuvą“.

Savo dovanėles šeimoms įteikė „Utenos duona“, „Utenos diena“, „Utenos apskrities žinios“ bei kiti „Juventus“ rėmėjai.

„Juventus“ ekipa nuoširdžiai dėkoja prie šios akcijos prisidėjusiai ir Velykų bobutės pareigas ėjusiai Utenos darželio-lopšelio „Pasaka“ auklėtojai Irenai Kibickienei, kuri vaikučiams papasakojo apie Šv. Velykų laukimo ir pasiruošimo tradicijas, kiaušinių dažymo ritualus, priminė Velykinius papročius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder