"Vakarų ekspreso" nugalėtojo taurė atiteko Arvydui Špogiui

"Vakarų ekspreso" nugalėtojo taurė atiteko Arvydui Špogiui

Savaitgalį Klaipėdoje vykusiame laisvosios piramidės biliardo turnyre dėl "Vakarų ekspreso" taurės nugalėtojo laurai atiteko klaipėdiečiui Arvydui Špogiui. Mūsų miesto biliardo meistras pranoko dvi dešimtys turnyre dalyvavusių atstovų.   

Klaipėdos "Honolulu" boulinge-sporto bare šeštadienį nuo 11 val. iki vidurnakčio vykusiame biliardo turnyre iš pradžių buvo varžomasi iki trijų pergalių, o į aštuntuką patekę biliardo asai jau kovojo iki keturių pergalių.

Prieš šiek tiek daugiau nei porą savaičių Vilniuje Lietuvos dinaminės piramidės biliardo čempionu tapęs A. Špogis vėl rodė aukštą meistriškumo lygį - finale ramiai ir užtikrintai rezultatu 4:0 įveikė daugkartinį šalies biliardo čempioną iš Vilniaus Konstantin Pčelin.

Prieš kelerius metus biliardo atstovas iš sostinės A. Špogiui teikdavo patarimus, dalindavosi taktiniais sugebėjimais, o dabar jaunasis klaipėdietis jau akivaizdžiai sugebėjo pranokti K. Pčeliną.

"Finale susikaupiau ir pavyko gerai sužaisti. Džiaugiuosi šia pergale. Buvo mano diena", - kalbėjo čempionas.

Trečiąsias vietas iškovojo klaipėdiečiai Regimantas Žėkas ir Pavel Sudakov.

"Džiaugiuosi, kad Klaipėdoje vyksta biliardo judėjimas. Reikia daugiau panašių turnyrų, tik tuomet jaunimas galės tobulėti", - sakė vienas iš varžybų organizatorių Svajūnas Špogis.

Jis neseniai uostamiestyje įkūrė biliardo klubą "Klaipėdos biliardas".

"Ieškosime rėmėjų. Noriu suteikti jaunimui galimybę važinėti po įvairius Lietuvos biliardo turnyrus, tobulintis, pasivaržyti", - kalbėjo S. Špogis.

Jau ateinantį savaitgalį keli klaipėdiečiai, tarp kurių ir Lietuvos čempionas bei "Vakarų ekspreso" taurės nugalėtojas A. Špogis, planuoja vykti į Vilniuje rengiamą biliardo turnyrą "Sostinės taurė".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder