Žada įspūdingų kovų

Žada įspūdingų kovų

Rytoj Klaipėdoje ir vėl vyks tradiciniu jau tapęs kovų turnyras "Honolulu profi box", kurio organizatoriai žiūrovams žada įspūdingiausią iki šiol renginį.

Šiemet turnyras rengiamas jau penktą kartą, jame dalyvaus pajėgūs kovotojai iš Lietuvos, Latvijos bei Rusijos.

"Galime pažadėti, jog tai bus geriausias iš visų iki šiol vykusių turnyrų", - taip jį anonsavo "Honolulu profi box" organizuojančios Lietuvos profesionalaus bokso lygos (LPBL) prezidentas Dmitrijus Baranovskis.

Šįkart organizatoriai kviečia stebėti 10 kovų, renginio metu kovinių sporto šakų mėgėjai išvys ir pažįstamų, ir dar nematytų kovotojų veidus. Ringe susitiks devynios vyrų ir viena moterų pora.

Dailiosios lyties atstovės - latvė Estera Palapa bei Loli Requena iš Ispanijos penkiuose raunduose po 2 minutes kovos pagal kikbokso taisykles.

Tarp vyrų išvysime ne vieną Klaipėdos atletą. Tai ir Aleksej Stankevič - daugkartinis Lietuvos rankų lenkimo čempionas. Galingo sudėjimo klaipėdietis kovų turnyruose pradėjo dalyvauti tik prieš kelis metus, bet jau spėjo iškovoti ne vieną skambią pergalę. Rytoj jis pagal kikbokso taisykles kumščius surems su uostamiesčio klubo "Baltic fighters" atstovu Igor Papunia.

Tie, kurie bent šiek tiek domisi kovų turnyrais, atpažins ir kitus Klaipėdos sportininkus - Kirilą Pšonko, Sergejų Razvadovskį, Arvydą Trizno, Remigijų Žiaušį ar Igorį Boruchą. Pastarųjų tarpusavio bokso dvikovą dėl LPBL sunkiasvorių čempiono diržo organizatoriai vadina vakaro "vinimi".

Ne ką mažiau įdomi turėtų būti ir klaipėdiečių Vadim Gridiajev ir Rolando Čėsnos kova pagal muai-tai taisykles.

Turnyras viešbučio "Amberton Klaipėda" K-centre įsikūrusiame "Honolulu" boulingo sporto bare prasidės 19 val. Bilietais prekiaujama renginio vietoje, jų kaina - nuo 25 litų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder