Žaidynių dalyviams Klaipėda palieka gerą įspūdį

Žaidynių dalyviams Klaipėda palieka gerą įspūdį

Ketvirtadienio vakarą vykusioje IX pasaulio lietuvių žaidynių dalyvių susipažinimo vakaronėje netrūko nuoširdžių šypsenų bei gerų emocijų. Sunku buvo nepastebėti iš svetur atvykusių pasaulio lietuvių - smalsūs, gerai nusiteikę, kupini gerų emocijų, drąsūs bei sportiški.

Iš Maskvos atvykusi Regina, rungtyniausianti šiaurietiškojo vaikščiojimo varžybose, apie Klaipėdą atsiliepė vien geriausiais žodžiais.

"Nors į Klaipėdą atvykstu jau nebe pirmą kartą, tačiau kas kartą čia apsilankiusi lieku sužavėta. Atvykome tik vakar, tačiau spėjome pasivaikščioti po senamiestį, aplankėme Kruizinių laivų terminalą. Valgėme lietuviškų patiekalų - jų buvome labai pasiilgę. Atvykusius į Lietuvą mus labai gražiai pasitiko, todėl esu viskuo labai patenkinta ir jaučiu didelį džiaugsmą viešėdama Lietuvoje", - sakė ji.

Antanas iš Maskvos, atstovaujantis šaudymo sporto šakai, Klaipėdoje besilankantis pirmą kartą, sakė didelio įspūdžio nepajutęs.

"Marijampolė, mano gimtasis miestas, gražesnė", - su šypsena teigė ponas Antanas, pridūręs, kad cepelinų jau spėjo paragauti, bet pernai lankydamasis Lietuvoje sakė valgęs skanesnius.

Iš Lenkijos atvykusios krepšininkės Darija, Daiva, Jurgita, Monika, Diana bei Dina vienbalsiai tvirtino, jog atvykimas į Lietuvą joms teikia didelį džiaugsmą.

"Klaipėdoje esame jau ne pirmą kartą, mums čia tikrai labai smagu", - teigė sportininkės.

Paklaustos apie varžybas, merginos nenustygo vietoje: "Varžybos turėjo vykti šiandien, tačiau buvo nukeltos į šeštadienį, tikėkimės, jog dar kartą neatidės, nes varžybų tikrai labai laukiame."

""Klaipėdoje esu pirmą kartą, ir jaučiuosi nuostabiai! Oras švarus, gaivus, viskas taip tvarkinga. Atvykome tik šiandien, todėl žymių vietų aplankyti dar nespėjome, tačiau tikimės tai padaryti kitą dieną", - sakė ponia Vitalija, iš Baltarusijos atvykusių lietuvių vadovė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder