"Žvaigždžių dienoje" - krepšinio ir muzikos šou

"Žvaigždžių dienoje" - krepšinio ir muzikos šou

Klaipėdos krepšinio mokykla jau dešimtąjį kartą surengė "Žvaigždžių dienos" šventę.

Būrį krepšinio mėgėjų sutraukusiame renginyje buvo galima išvysti įspūdingų dėjimų, taikliarankių šou, buvusių ir esamų mokyklos auklėtinių dvikovą aikštelėje bei linksmą muzikinę programą.   

Gražiais dėjimais ir taiklia ranka žiūrovus stebino Karolis Juntulas. Jis tapo ne tik "Oro karaliaus", bet ir "Snaiperio" konkursų nugalėtoju.

Trijulių estafetės varžybose (metimai iš po krepšio, nuo baudų ir tritaškio linijos) triumfavo Laurynas Duoba, Edvinas Hubertas Puklevičius ir Artūras Struckas.

Kamuolio žongliravimo estafetėje varžėsi vaikų lopšelių darželių "Aitvarėlis" ir "Želmenėlis" vaikai, kuriuos treniruoja Klaipėdos krepšinio mokyklos treneriai.

O dvikovą tarp Klaipėdos krepšinio mokyklos rinktinės narių ir buvusių auklėtinių rezultatu 51:47 šventė dabartiniai mokyklos atstovai.

"Tai viena įspūdingiausių mūsų mokyklos švenčių, sutraukusi būrius aistruolių. Džiugu, kad tribūnos buvo pilnos žiūrovų", - džiaugėsi vienas iš renginio organizatorių, Klaipėdos krepšinio mokyklos vadovas Laimonas Šapkauskas.


Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder