Vienintelės kruopos – turtingiausias kolageno šaltinis moters organizmo atjauninimui

Vienintelės kruopos – turtingiausias kolageno šaltinis moters organizmo atjauninimui

Paprastos kruopos gali papildyti kolageno trūkumą moters organizme ir atjauninti jį keliais metais. Tai tiesiog neįtikėtina!

Naudingos perlinių kruopų savybės

Be reikalo daugelis šeimininkių nustūmė perlines kruopas į antrą planą, juk jose yra didelis kiekis maistingųjų medžiagų, būtinų pilnaverčiam organizmo funkcionavimui.

Virtas perlines kruopas vadina grožio koše, juk tik šitose kruopose randamas didžiulis lizino – aminorūgšties, kuri aktyviai dalyvauja kolageno sintezėje, kiekis. Visi žino, kad būtent jis padeda išsaugoti odos elastingumą, užkirsdamas kelią raukšlių susidarymui. Dar viena priežastis visoms moterims įtraukti perlinę košę į savo racioną – didelis vitaminų B,A,PP ir E kiekis.

Reguliarus perlinių kruopų košės vartojimas padeda ne tik palaikyti odos grožį, bet ir sumažinti svorį! Sotus, bet mažo kaloringumo produktas turi daug ląstelienos, būtinos normaliai žarnyno peristaltikai, o taip pat baltymų.

Kaip virti perlines kruopas:

Prieš verdant kruopas reikia kruopščiai perplauti. Tam įpilkite perlines kruopas į gilų dubenį, įpilkite vandens ir permaišykite, patrindamos „perliukus“ vieną į kitą. Nupilkite nešvarų vandenį ir užpilkite švaraus, pakartokite procedūrą. Kruopas plauti reikia tol, kol vanduo netaps skaidrus. Prieš ruošiant košytę kruopas reikia dar kartą perplauti, užpilti vėsiu vandeniu (stiklinei kruopų reikia litro skysčio) ir palikti mažiausiai 4 valandoms. Perlines kruopas rekomenduojama virti erdviame puode, todėl kad verdamos kruopų apimtis padidėja iki 5 kartų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder