Lenkijoje - D. Nausėdienės elegancija ir subtilumas

Lenkijoje - D. Nausėdienės elegancija ir subtilumas

Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda antradienį pradėjo pirmąjį vizitą Lenkijoje, kur daugiausia dėmesio žada skirti saugumo klausimams.

G. Nausėdą ir pirmąją mūsų šalies ponią Dianą Nausėdienę prezidento rūmų kieme pasitiko Lenkijos vadovas Andrzejus Duda su sutuoktine.

Oficialaus vizito Lenkijoje metu pirmoji šalies ponia D. Nausėdienė pasirinko elegantišką bei subtilų įvaizdį. Moteris pasirinko šviesios kreminės spalvos dviejų dalių kostiumėlį – palaidinę ilgomis rankovėmis ir pieštuko formos sijoną. Subtilų stilių moteris puikiai pabrėžė gintariniais auskarais.

 

Pirmasis oficialus Gitano Nausėdos vizitas Lenkijoje © Robertas Dačkus

D. Nausėdienė aksesuarą su gintaru pasirinko ir inauguracijos dieną. Dieninę pirmosios ponios suknelę tuomet puošė vienintelis akcentas – vienetinis, specialiai prezidento žmonai sukurtas juvelyro Silvijaus Martinėlio kaklo papuošalas su lietuvišku gintaru.

„Gintaras nuo seno laikomas lietuviška medžiaga ir yra ypač vertinamas juvelyrikoje, dėl to dažnai pasirenkamas kaip simbolis mūsų šaliai ir jos paveldui reprezentuoti.

Gintariniais papuošalais noriai puošiasi ir kitos mūsų šalį reprezentuojančios moterys, pavyzdžių toli ieškoti nereikia – gintaro karolius prie tautinio kostiumo derino ir dabar jau buvusi prezidentė Dalia Grybauskaitė“, – pasakojo S. Martinėlis. 

 

Pirmoji šalies pora © Margarita Vorobjovaitė

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder