8 požymiai, kad merginai tiesiog lemta būti vienišai

8 požymiai, kad merginai tiesiog lemta būti vienišai

Jeigu jums niekaip nepavyksta užmegzti ilgalaikių santykių, galite pamanyti, kad jums lemta likti vienai. Galbūt klystate, o gal ir ne.

Kaip yra iš tikrųjų, sužinoti galite pagal šiuos 8 požymius, kurie būdingi vienišėms.

1. Manote, kad geriau būti teisiai nei laimingai.

Tai sunku pripažinti, bet kartais geriau nutylėti savo tiesą ir nuslopinti norą bet kokia kaina laimėti ginčą kokiu nors klausimu. Kitaip jūs sugaišite daug laiko ir energijos įrodinėjimams, kad esate teisi. Jeigu nesate pasirengusi nors retsykiais nusileisti, vargu ar jums pavyks sukurti rimtus santykius.

2. Mėgstate, kad viskas būtų taip, kaip, jums atrodo, turi būti. Ir taškas.

Kiekvienas turi savo prioritetų ir įpročių. Vienas maudosi ryte, kitas – vakare. Vienas pasikloja lovą tik atsikėlęs, kitas – po pusryčių. Kai pradedate gyventi su kitu žmogumi, tenka prisitaikyti. Jeigu kategoriškai nesate tam pasiruošusi, nesileidžiate į kompromisus ir nesistengiate suprasti kito asmens charakterio ypatumų, jūs visada būsite viena.

3. Kas tavo – tai mūsų, o kas mano – tai mano.

Jeigu saugote paslaptis ir neleidžiate kitam naudotis savo daiktais, elgiatės egoistiškai. Jūs atskiriate savo daiktus nuo jūsų bendrų. Jeigu neišmoksite įnešti savo indėlio ir dalytis su kitu žmogumi, jums geriau likti vienai.

4. Niekam negalima jūsų kontroliuoti.

Jeigu nemokate atskirti kito žmogaus rūpinimosi jumis nuo bandymų jus kontroliuoti, tada jūs nepasiruošusi santykiams.

5. Jūs labiau vertinate vienumoje praleistą laiką nei kartu.

Jeigu jaučiate savininkiškumo jausmą ne tik daiktams ir pinigams, bet ir laikui, tada jums lemta būti vienai. Mes visi mėgstame kartais pabūti vienumoje, bet jeigu jums tai patinka labiau už kartu su partneriu praleidžiamą laiką, tai kokia būtų santykių prasmė?

6. Jūs parodote kitiems, kad jums niekas nereikalingas.

Mes visi mėgstame būti nepriklausomi. Bet jeigu jūs kategoriškai nepriimate siūlomos pagalbos ir kito žmogaus palaikymo, niekas nenorės gyventi su jumis.

7. Kitų žmonių problemos jus erzina.

Kai palaikote artimus santykius su kuo nors, tai reiškia, kad turite būti atrama žmogui sunkią minutę. Jeigu nemanote, kad tai būtina ir esate abejinga kitų problemoms, jums geriau būti vienai.

8. Norite viską kontroliuoti.

Jeigu manote, kad turite kontroliuoti ne tik savo, bet ir savo partnerio gyvenimą, jums nepavyks sukurti sėkmingų santykių.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder