Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro auklėtiniai aplankė globos namus

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro auklėtiniai aplankė globos namus

Bundant gamtai ir visiems besiruošiant Šv. Velykoms, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo “Žuvėdra” ugdytiniai, kurdami gražaus bendradarbiavimo su Klaipėdos globos namais tradiciją, svečiavosi pas senolius. Šių įstaigų bendradarbiavimas jungia skirtingas kartas, nes bendra veikla ir nuoširdus bendravimas skatina supratingumą, atlaidumą ir toleranciją.

Dailės būrelio “Linksmasis teptukas” ugdytiniai kartu su globos namų gyventojais gamino velykines dekoracijas ir dalijosi prisiminimais apie šventes, besikeičiančias tradicijas ir tą niekur nedingstantį jaudinantį švenčių laukimą.

Perkusijos būrelio “Bumparabum” ugdytiniai kėlė triukšmą šioje tylos ir ramybės oazėje. Būgnų gausmas, gąsdinęs senolius, nepastebimai įtraukė į ritmo dirbtuvių smagią veiklą. Senjorai su džiaugsmu išbandė šio neįprasto instrumento žavesį.

Dramos būrelio “Žaisminga kaukė” ugdytiniai rodė projekto “Mažasis improvizatorius” velykinę programą apie mažus ir linksmus kiaušinius. Žavios mergaitės privertė šypsotis senjorus, nes įsikūnydamos į viščiukus tai darė taip nuoširdžiai, kad net patį didžiausią surūgėlį privertė šypsotis.

Skirtingose miesto pusėse įsikūrusios įstaigos džiaugiasi susitikimais, buvimu kartu ir nuoširdžiais pašnekesiais. Tikime, kad draugystė, užsimezgusi šiais metais, kurs susitikimų tradicijas dar ne vienerius metus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder