Pamiršusiems metų skubėjimą

Pamiršusiems metų skubėjimą

Rugsėjo paskutinis sekmadienis Klaipėdoje – tik senjorų šventės diena. Ji priklauso tiems, kurie yra visų mylimi, gerbiami, tiems, kurie sulaukė dėmesio ir rudenio auksu nuklotu taku, tarsi maži sidabro upeliai sutekėjo į Žvejų Rūmus.

Miesto mero Vytauto Grubliausko miesto tarybos, Žvejų rūmų administracijos ir Pagyvenusių žmonių asociacijos rūpestingumo dėka senjorai pateko į gerumo ir šilumos aplinką ir šventės proga gavo dovanų grupės „Vairas“ koncertą- tai miesto dovana senjorams. Pagyvenusių žmonių asociacija padovanojo vakaronę su prizais ir siurprizais.

Mes jaučiamės laimingi, nepamiršti, nors kartais šmėkšteli mintis . kad tarsi trūksta dėmesio iš tų kuriems simpatizuojame, bet juk ir vaikai, artimieji ne visada išpildo mūsų lūkesčius. Čia ir reikalingi tie mūsų susibūrimai, šventės, kai jauti draugo petį, kai gali su miela bičiule išgerti arbatos, prisiminti tuos, kurie buvo sutikti mūsų ilgame kelyje, ištarti šiltus palinkėjimus.

Visą vakarą nuo scenos skambėjo nuoširdūs sveikinimai ir linkėjimai klausytojams.

Taip pat linkėjimuose nuskambėjo žodžiai, kad kiekvienas, kuris sėdi šioje salėje, perduotų sveikinimus savo kaimynui, paskambintų vienišam draugui, negalėjusiam ateiti į šią šventę.

Metai skuba ir skuba, bet mes nejaučiame to greičio, jaučiame poreikį bendrauti, linksmintis, dainuoti, šokti ir jokiu būdu nedejuoti, nes tai nepriimtina. Kad mūsų miesto senjorai gražiai dainuoja, pastebėjo ir grupės „Vairas“ vyrai. Galima sakyti, kad dainingieji senjorai stipriai talkino atlikėjams. O šokėjai vakaronės metu dar tiek turėjo „garo“, kad atrodo tai tik mankštelė po ilgo sėdėjimo, greičiau pavargo muzikantai nei šokėjai.

Vienos šventės pasibaigė, artėja kitos ir vėl sidabro upeliai plauks.

 

 

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder