Prie Šeimos kortelių programos prisijungia didžiausias vaistinių tinklas

Prie Šeimos kortelių programos prisijungia didžiausias vaistinių tinklas

Vis daugiau verslininkų, norinčių palengvinti finansinę naštą daugiavaikėms šeimoms, jungiasi prie Šeimos kortelių programos. 

„Džiugu, kad pagalvoja apie mūsų kišenes. Ne paslaptis, kad auginant mažus vaikus ligos dažnas svečias, tad vaistų, vitaminų ar kitų priemonių prireikia dažnai ir dideliais kiekiais, tad nuolaidos jiems – ypač vertingos“, – tikina IT specialistas Vaidas Radzickas, sužinojęs, kad prie Šeimos kortelių programos prisijungė didžiausias vaistinių tinklas šalyje „Camelia“. 

Džiugins ženkli nuolaida 

Dvi dukras ir  vieną sūnų su žmona auginantis vilnietis pripažįsta, kad  rudens ir žiemos metu vaistinės duris tenka praverti gan dažnai. 

„Svarbu ne tik tai, kad nuo šiol su šeimos kortele bus galima sutaupyti perkant ne tik vaistus, bet ir maisto papildus, vitaminus. Šeimai visus metus vartojant žuvies taukus ar vitaminą D, o pasveikus ar prieš ligų sezoną kompleksinius maisto papildus sutaupyta suma bus tikrai ženkli“. 

Nuo šiol Šeimos kortelių turėtojams vaistinėse „Camelia“ bus taikoma  30 proc. nuolaida maisto papildams, 25 proc. – kosmetikai ir iki 20 proc. – kitoms prekėms.

Socialinė atsakomybė tampa būtinybe 

Bendrovės „Nemuno vaistinė“, valdančios vaistinių tinklą „Camelia“, vadovas Mindaugas Antanaitis tikina, kad sprendimas prisijungti prie šios programą gerai apgalvotas ir labai svarbus. 

„Socialinė atsakomybė šiandien – būtinybė. Verslas turi galvoti, kas būsime rytoj ir kokioje šalyje gyvens mūsų vaikai ar anūkai. Tad turime rūpintis šeimomis“, – tikina M. Antanaitis.

Pašnekovas tikisi, kad toks farmacijos sektoriaus žingsnis paskatins ir kitas dideles bendroves prisidėti prie Šeimos kortelių programos. Tai leistų šeimoms sutaupytas lėšas paskirsti vaikų geresniam ugdymui, užklasinei veiklai ar turiningesniam šeimos poilsiui.

Džiaugiasi partneryste 

„Šeimos kortelės partnerėmis tampančios įmonės parodo socialinį atsakingumą bei draugišką požiūrį į gausias ir neįgalius vaikus prižiūrinčias šeimas. Pagarbos ir supratingumo nusipelno visos Lietuvos šeimos, nes jos yra mūsų valstybės pamatas, tačiau puikiai suprantame, kad gausios ir neįgalius vaikus prižiūrinčios šeimos susiduria su didžiausiais iššūkiais. Būdami draugiški šeimoms, visi prisidėsime prie visuomenės, kurioje gera tiek gyventi, tiek kurti verslą“, –sako Socialinės apsaugos ir darbo viceministras Eitvydas Bingelis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder