Klaipėdos sveikuoliai kviečia prisijungti

Klaipėdos sveikuoliai kviečia prisijungti

Uostamiestyje atkūrus Klaipėdos sveikuolių klubą visą šią savaitę sveikuoliai visi kartu aktyviai leido laisvalaikį ir dalijosi sveiko ir ilgo gyvenimo receptais. O sekmadienį visi sveiko gyvenimo būdo propaguotojai rinksis apibendrinti prabėgusios savaitės darbų, aptars tolimesnes veiklas.

"Trijų Karalių, Saulės į mūsų kraštą bei Šviesos į mūsų tautą sugrįžimo proga, Sveikuolių asociacija Klaipėdai padovanoja atgimusį Sveikuolių klubą. Šį rytą, po rytinės mankštos Melnragėje bei maudynių sniege, iš buvusio sveikuolių klubo senbuvių priėmėme Klaipėdos sveikuolių klubo vėliavą. Sekmadienį šią vėliavą iškilmingai perduosime iš naujo atgimusiam ir naujam gyvenimui prisikėlusiam Klaipėdos sveikuolių klubui“ , - pasakojo Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis.

 

Visą šią savaitę Klaipėdos sveikuoliai aktyviai leido laiką, dalyvavo mankštose prie jūros. Šį sekmadienį visi jie rinksis į savaitę trukusios sveikatos stovyklos pabaigtuvių šventę. Joje apie pora dešimčių klaipėdiečių papasakos išgyvenimus, patirtus šią savaitę įvykusios stovyklos metu, pasidalins sveiko, subalansuoto gyvenimo būdais ir naujomis įžvalgomis ką, kodėl ir kaip reikia daryti, kad išliktum sveikas, investuotum į save, o ne į farmacijos pramonę. Po šventinio pasitarimo vyks klubo steigimas.

Į susibūrimą kviečiami visi miestiečiai: tiek gyvenantys sveikai, tiek ir norintys pakeisti savo gyvenimą geresniu ir pradėti gyventi sveikai. Taip pat kviečiami visų su sveikata susijusių organizacijų, ligonių, medicinos centrų, gydyklų, SPA ir kitokių centrų atstovai. Dalyvavimas bei stojimas į klubą yra nemokamas.

Susipažinti su sveikuoliais ir Klaipėdoje pradėjusiu veikti Sveikuolių klubu žmonės kviečiami sekmadienį 15 val. M. Mažvydo alėjos ir Herkaus Manto gatvės sankirtoje esančiame centre "Manto namai“ (II a.).

Kadangi patalpų plotas ribotas, apie savo dalyvavimą prašoma informuoti nurodytu telefonu 8 678 67075 arba el. paštu [email protected]

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder