"Ortopedijos technikoje" - naujos reabilitacijos paslaugos

"Ortopedijos technikoje" - naujos reabilitacijos paslaugos

Bendrovės "Ortopedijos technika" Klaipėdos filialo jaukiose ir erviose patalpose Mažvydo alėjoje, Klaipėdoje, kasdien gausu lankytojų. Čia ateina neįgalieji, sportininkai, besigydantys traumas, žmonės po operacijų, taip pat slaugantieji senelius ir ligonius, užsuka jaunos mamos su savo atžalomis. Lankytojų gerokai padaugėjo, nes nuo vasario mėnesio "Ortopedijos technikoje" imtos teikti ir ambulatorinės reabilitacijos paslaugos.

AB "Ortopedijos technika" jau ne vieną dešimtmetį uostamiestyje prekiauja kompensacine technika bei kitos ortopedinės paskirties produktais.

Įmonė išsiskiria aukštos kokybės gaminiais, o svarbiausia - ortopedijos techninės priemonės gaminamos ir pritaikomos individualiai žmogui. AB "Ortopedijos technika" - didžiausia bendrovė Lietuvoje, gaminanti ortopedijos technines priemones: protezus, įtvarus sportui ir reabilitacijai, ortopedinę avalynę ir gydomuosius avalynės įdėklus. Neseniai bendrovės vardą už Lietuvos ribų išgarsino oroginalūs megzti ortopediniai kelio, juosmens, čiurnos ir alkūnės, riešo bei pilvuką prilaikantis (būsimai mamai) - įtvarai.

Tai pirmieji Lietuvoje megzti unikalios struktūros įtvarai, pranašesni už ligi šiol gamintus įtvarus tuo, kad yra laidūs orui, t. y. "kvėpuojantys", optimaliai apspaudžia ir fiksuoja, yra elastingi ir patogūs dėvėti. Tad ne veltui šie įtvarai jau yra eksportuojami į užsienį.

GYDO. Kineziterapeutė Lina Pičiacha su mažąja paciente, kuriai patinka gydomoji mankšta su dideliu kamuoliu.

"Turime visų megztų įtvarų kolekciją - jie ne tik patogūs, bet ir gražūs. Juos pamėgo sportininkai", - sakė "Ortopedijos technikos" Klaipėdos filialo direktorius Vytautas Knoraitis.

Ortopedijos priemonės - visiems

Žmonių, kuriems gydymo arba neįgalumo prevencijos tikslais reikalinga ortopedinė pagalba, nuolat gausėja. Kaulų, raumenų, sausgyslių traumos bei jų pakitimai gydomi ne tik chirurginėmis operacijomis, bet ir fizioterapijos procedūromis, ortopedinėmis priemonėmis, gydomąja mankšta, ortopedine avalyne ar specialiais įdėklais į avalynę.

Ortopedijos priemonės reikalingos ne tik sergantiesiems, bet ir siekiantiems stiprinti bei tausoti savo sveikatą. "Jaunimas dabar labai pamėgo nešioti sportinius batelius. Kad nebūtų žalos pėdai, laikysenai, patartina į sportinius batelius įsidėti specialius įdėkliukus", - pataria V. Knoratis. "Ortopedijos technikoje" galima įsigyti daug kitų sveikatą stiprinančių ir tausojančių sportinių ir medicininių įtvarų, gaminių būsimoms mamoms, pėdos įtvarų (įdėklų į avalynę), kompresinių kojinių, priemonių kovai su celiulitu, masažo, mankštos, laikysenos sėdint prie kompiuterio korektorių ir daug kitų priemonių.

INDIVIDUALU. Kiekvienam pacientui "Ortopedijos technikoje" parenkamos individualios ortopedinės priemonės - iš pradžių tiksliai pamatuojamas, o vėliau pagaminamas rankos ar kojos įtvaras ar kita priemonė.

"Mūsų ortopedinę produkciją sudari dvi linijos: kompensuojamųjų ortopedinių priemonių, skirtų neįgaliems žmonėms ar po traumų, ir nekompensuojamųjų - skirtų sportininkams, būsimoms mamoms, vaikams", - sakė V. Knoraitis. "Ortopedijos technika" turi kabinetą ir Palangos reabilitacijos ligoninėje, kur teikia protezavimo paslaugas žmonėms po galūnių amputacijos, sąnarių endoprotezavimo ir kt.

Reabilitacija - reikalinga paslauga

Prieš metus "Ortopedijos technikos" Klaipėdos filialas įsikūrė šiuolaikiškai suremontuotose apie 400 kv. m patalpose Mažvydo alėjoje, kur kadaise buvo populiari vaikų kavinė "Du gaideliai". Tačiau ir šiandien čia ateina vaikų kartu su savo mamomis pasimankštinti, pastiprinti sveikatos prieš gerą mėnesį atidarytame naujame reabilitacijos skyriuje.

"Ortoedijos technikoje" pacientus - vaikus ir suaugusiuosius - konsultuoja du gydytojai reabilitologai, du gydytojai ortopedai - traumatologai.

Reabilitacijos skyriuje atliekamas gydomasis masažas bei mankšta, taikoma ergoterapija, fizioterpijos procedūros, tarp jų ir itin efektyvi kompresinė terapija kojoms. Moterims, turinčioms problemų dėl kojų venų, tokia terapija ypač naudinga. Specialistai dar ir pataria, kokias gydomąsias kompresines kojines nešioti.

"Siekiame savo klientams pateikti visapusišką, sveikatą atkuriančią paslaugų programą, kad pas mus gautų viską: reikalingas individualias ortopedijos priemones, medikų pagalbą bei reabilitacijos paslaugą vienoje vietoje. Mūsų tikslas - suteikti pacientui jam reikalingą pagalbą ir parengti tolimesniam gydymui ar po visų procedūrų išlydėti pasveikusį namo", - kalbėjo V. Knoraitis.

"Ortopedijos technikoje" kompleksiškai gydoma netaisyklinga laikysena ir stuburo deformacijos, plokščiapėdystė, šleivapėdystė ir kitos pėdų deformacijos, sausgyslių, sąnarių ir raumenų ligos, gaminamos ir individualiai pritaikomos ortopedijos techninės priemonės.

"Ortopedijos technika" įsikūrusi adresu M. Mažvydo al. 8, Klaipėdoje. Registratūros tel. (8 46) 412445, parduotuvės tel. (8 46) 412445. "Ortopedijos technikos" registratūra dirba I-IV nuo 8 iki 16.45 val., V - nuo 8 iki 15.30 val. Parduotuvė dirba I-V nuo 8 iki 18 val.

PATOGU. Po bendrovės "Ortopedijos technika" stogu įsikūrusi ne tik ortopedinių priemonių parduotuvė, bet ir gydytojų bei kineziterapijos specialistų kabinetai, gydomųjų procedūrų salės ir registratūra su erdviu laukiamuoju.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder