Garsiosios aiškiaregės Vangos pranašystės sukrečia: žmonijos ateitis nebus šviesi

Garsiosios aiškiaregės Vangos pranašystės sukrečia: žmonijos ateitis nebus šviesi

Pasaulyje gerai žinoma bulgarų aiškiaregė Vanga – mistinė moteris, per savo ilgą gyvenimą išpranašavusi ir nuspėjusi daugybę pasaulinės svarbos įvykių, tokių kaip Tarybų Sąjungos žlugimas, XXI amžiaus ekonominė krizė, rugsėjo 11-osios teroro aktai. Vanga netgi išpranašavo savo pačios mirties datą.

Toks ateities įvykių matymas vienus verčia žavėtis ir aklai tikėti šios moters turimomis galiomis ir pranašystėmis, tačiau netrūksta ir tokių, kurie skeptiškai vertina jos ateities spėjimus.

Vis dėlto akivaizdu, kad daugybė jos pranašysčių išsipildė su kaupu.

Šiandien kviečiame peržvelgti Vangos ateities pranašystes, kurios, tikėkimės, nebus teisingos. Prieš mirtį Vanga teigė, kad žmonijos ateities nebus šviesi.

Vangos pranašystės:

2016 m. – Europos šalys kariaus su musulmonų valstybe, kuri panaudos cheminį ginklą. Po šios katastrofos Europa visiškai ištuštės. Europoje taip sumažės žmonių, jog jai grės išnykimas.

2018–2023 m. – naująja supervalstybe taps Kinija.

2025–2028 m. – Europa vis dar bus mažai apgyvendinta. Badas pamažu bus įveiktas. Įvyks pirmasis pilotuojamas skrydis į Venerą.

2033–2045 m. – tirps ledynai, o vandens lygis visuose vandenynuose kils. Suklestės pasaulio ekonomika, bet Europą valdys musulmonai.

2046–2070 m. – jau bus galima dirbtinai užauginti bet kuriuos žmogaus vidaus organus, bus galimas klonavimas. JAV užpuls musulmoniškąją Romą ir pirmą kartą panaudos naujos rūšies ginklą. Klimatas staiga ims stipriai šalti.

2072–2167 m. – visuomenėje nebeliks klasinio susiskirstymo. Pasaulį sudrebins nauja liga: ja susirgę žmonės pasens per kelias sekundes. Prasidės karas tarp mažų valstybių ir tautų. Gyvūnai virs pusiau žmonėmis. Vengrijoje bus gautas signalas iš kosmoso. Bus išrasta nauja religija.

2170–2256 m. – pasaulį sukrės didžioji sausra. Kolonija Marse taps branduoline valstybe ir reikalaus nepriklausomybės nuo Žemės. Pavyks sustabdyti dviejų didelių ugnikalnių išsiveržimą. Azijiečiai ir europiečiai visiškai susimaišys kaip rasė. Klimatas ims dar labiau vėsti. Kosminis laivas parskraidins į Žemę naują baisią ligą.

Toliau Vanga vardija tokias katastrofas kaip vėstanti saulė, karas Marse ar susiduriančios dirbtinės saulės.

Ateityje, pasak moters, galima bus keliauti laiku ir netgi atrasti naujus Visatos dėsnius ar atskleisti mėnulio paslaptis.

Vanga pasaulio pabaigą išpranašavo 5079-aisiais.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder