Gimtadienis - tai mano pradžia

Gimtadienis - tai mano pradžia

Klarnetininkas, kompozitorius, džiazo vokalo pedagogas, bet pirmiausia ilgametis „Studijos” veidas ir vokalistas Steponas Januška pavasarį pasitinka švęsdamas gimtadienį. Šįkart 56-ąjį! Nors, kaip pats sako, eilinių gimtadienių jis pernelyg nešvenčia, paminėti - būtina.

„Švęsiu labai paprastai, artimųjų ir šeimos rate”, - sakė S.Januška.

Dainininko teigimu, visi žmogaus gimtadieniai yra išskirtiniai, o unikalumo suteikia skirtingi metai, žmonės esantys šalia.

„Toks, koks gimtadienis įvyksta, toks jis yra originalus tais metais, ir aš tuo džiaugiuosi. Esu linkęs pažymėti gimtadienį, nors kartais ir labai kukliai. Gimtadienis man reiškia labai daug, nes jį tapatinu su savo paties pradžia. Tai man svarbi diena”, - pasakojo jis.

S.Januška prisiminė ir įsimintiniausią savo 50-ąjį jubiliejų. Jam jis giliai įsirėžęs atminty: „Pats organizavau savo 50-metį, susikviečiau draugus, patys sau pagrojom, padainavom, ir buvo labai smagu.”

S.Januška nesikuklino ir teigė, jog dovanų jis visuomet labai laukia.

„Dovanų tikrai laukiu visada, bet jos nėra esminis dalykas gimtadienio dieną. Nors man gana sudėtinga klausytis ditirambų mano adresu, aš tiesiog tą dieną mėgstu švęsti ir džiaugiuosi, kai manęs tą dieną niekas nesureikšmina. Man patinka būti vienu iš svečių”, - sakė S.Januška.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder