Rūta Ščiogolevaitė su vyru parduoda namą

Rūta Ščiogolevaitė su vyru parduoda namą

Santykių krizę išgyvenanti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir jos vyras Rolandas Damijonaitis parduoda savo namus. Sutuoktiniai pardavinėja prestižiniame rajone esantį mūrinį namą su daline apdaila.

Skelbimas apie namo pardavimą pateiktas jau nuo rugsėjo 17-os dienos.

Kaip rašoma skelbimų portale, jis yra Vilniaus r. sav., Riešės gyvenvietėje. Anot skelbimo, šis namas pastatytas 2019 m. su daline apdaila: elektra, pilnai išvedžiota santechnika, tinkuotos sienos. Šis namas turi du aukštus ir jame yra 4 kambariai, viso jo plotas 158,03 m², o sklypo 7,5 a.

Erdviame būste yra garažas, langai – plastikiniai, grindys – išlyginamasis sluoksnis, sienos – tinkuotos, vidinės pertvaros – mūrinės, namui yra atliktas sandarumo testas – būsite tikri, kad namas tikrai atitinka A+ klasę. Namui įrengtas artezinis gręžinys, įvestas į namą ir sumontuota vandens tiekimo sistema, yra miesto kanalizacija – įvesta į namą ir pajungta.

Naujienų ir pramogų portalas primena, kad Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad garsi atlikėja Rūta Ščiogolevaitė su vyru Rolandu laukia šeimos pagausėjimo – pora turėtų susilaukti penktojo vaiko. Visgi šį rytą pasklido žinia, kad poros santuokai atėjo galas ir jie suka skirtingais keliais.

Visai neseniai R. Damijonaitis savo feisbuke prabilo apie moteris, o jo pareiškimas sulaukė pačių įvairiausių reakcijų.

„Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus, savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių. Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į FB, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – rėžė jis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder