S. Hayek kovoja su nuslopintomis emocijomis dėl H. Weinsteino priekabiavimo: supratau, kad neišgydžiau

S. Hayek kovoja su nuslopintomis emocijomis dėl H. Weinsteino priekabiavimo: supratau, kad neišgydžiau

Salma Hayek vis dar kovoja su užgniaužtomis emocijomis dėl patirtos traumos nuo Harvey Weinsteino. Aktorė buvo viena iš moterų Holivude, kurios apkaltino H. Weinsteiną seksualiniu priekabiavimu 2017 m., skelbia Dailymail.

S. Hayek neseniai viename interviu atsivėrė apie bandymą išgyti nuo emocinių traumų, praėjus beveik metams po to, kai H. Weinsteinas buvo nuteistas kalėti 23 metus.

„Nuostabus dalykas yra tai, kad maniau, jog išgijau. Ir tada viskas vėl iškilo ir supratau, kad neišgijau, aš užgniaužiau visa tai ir susitvarkiau, prisitaikiau, ėjau toliau, taigi buvo gijimo tarpsnis, nes tai netrukdė man augti“, – pasakojo aktorė.

Praėjusią savaitę teisėjas patvirtino likvidavimo planą skirti 17,1 mln. dolerių fondą Weinsteino kaltintojams, praėjus beveik trejiems metams po to, kai „Weinstein Co“ iškėlė bankrotą.

„Tai buvo skausminga ilgą laiką. Aš nežinojau, kad yra tiek daug kitų paveiktų moterų ir kad taip giliai. Tai labai sukrėtė. Tačiau tai, kad mes kartu ėmėmės veiksmų, mus visas gydo“, – pridūrė S. Hayek.

Alfa.lt primena, kad praėjusių metų kovo mėnesį buvusiam Holivudo magnatui H. Weinsteinui Niujorko teismas skyrė 23 metų laisvės atėmimo bausmę už pirmo laipsnio seksualinį užpuolimą ir trečio laipsnio išžaginimą.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder