Vanesa Paradi nenori, kad dukra eitų jos pėdomis

Vanesa Paradi nenori, kad dukra eitų jos pėdomis

Aktorė Vanesa Paradi (Vanessa Paradis, 41) labai ilgisi savo namų Prancūzijos pietuose, tačiau yra priversta dėl vaikų, kurių susilaukė su aktoriumi Džoniu Depu (Johnny Depp, 50), ilgai gyventi Los Andžele. Aktorė yra įsitikinusi, kad jie Amerikoje turi puikių galimybių įgyti labai gerą išsilavinimą. O į visas kalbas apie tai, kad dukra Lili Rouz paseks jos pėdomis ir taps dainininke, V.Paradi atsako: mergaitė turi įgyti „normalią“ profesiją.

„Iš esmės niekada nenorėjau versti ją mokytis muzikos. Aš ne iš tų motinų, kurios verčia savo vaikus ką nors veikti. Aš nesigailiu nė vienos savo praeities sekundės, to, kad mano karjera prasidėjo jau vaikystėje. Bet dabar, būdama mama, laikausi šiek tiek kitokio požiūrio. Todėl man patiktų, kad iš pradžių mano dukra įgytų kokį nors išsilavinimą“.

Dainininkė sakė, kad jos pirmuosius žingsnius scenoje palaikė tėvai, bet jų šeima nebuvo labai žinoma. O Lili Rouz ir Džekas yra nuolat visuomenės stebimi. V.Paradi svarbiausia - kad jie kuo ilgiau išliktų vaikais, pernelyg anksti nesuaugtų.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder