Lionelis Messi

2023 metų lapkričio 11-ąją prisimins visi Lionelio Messi gerbėjai

2023 m. lapkričio 11 d. buvo diena, kurią prisimins visi Lionelio Messi gerbėjai. Šią dieną komanda žaidė draugiškas rungtynes namuose su "New York City", tačiau prieš prasidedant rungtynėms įvyko kai kas ypatingo - speciali ceremonija, kurios metu Lionelis Messi savo ištikimiems gerbėjams įteikė aštuntąjį "Auksinį kamuolį".

L. Messi parodė aštuntąjį "Auksinį kamuolį" "Inter Miami" sirgaliams. Auksinis kamuolys - tai apdovanojimas, skiriamas geriausiam pasaulio futbolininkui ir visada žymintis išskirtinius sporto pasiekimus.

Ši akimirka buvo išskirtinė - Lionelis Messi tapo aštuoniskart "Auksinio kamuolio" laimėtoju, o tai yra unikalus pasiekimas futbolo pasaulyje.

Visame stadione skambėjo šūksniai ir plojimai, kai L. Messi pakėlė savo naująjį trofėjų. Tai buvo jo neįtikėtinų sportinių įgūdžių ir į jo karjerą įdėto darbo pripažinimas.

Lionelis Messi yra futbolo milžinas, o jo perėjimas į Majamio "Inter" buvo vienas garsiausių perėjimų futbolo istorijoje.

Po ilgų metų prisirišimo prie Barselonos, kur jis tapo legenda, L. Messi nusprendė atrasti naujus horizontus ir pradėti naują savo karjeros skyrių Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Jo sprendimas daugeliui sukėlė ažiotažą, o Majamio "Inter" sirgaliai džiaugėsi galimybe išvysti Messi savo namų stadione.

Messi ne tik atnešė savo talentą ir profesionalumą į "Inter Miami", bet ir tapo vietos bendruomenės dalimi bei susipažino su Pietų Floridos atostogų nuomos profesionalų komanda.

Jis ir jo šeima aktyviai dalyvauja labdaros ir bendruomenės renginiuose, remia įvairias iniciatyvas ir padeda tiems, kuriems to reikia.

Tai suteikia dar daugiau svorio jo, kaip sporto žvaigždės ir žmogaus, įvaizdžiui.

Tačiau "Inter Majamis ir Messi" - tai ne tik futbolo, bet ir Majamio bei jo patrauklumo pasaulio futbolo žvaigždėms istorija.

Majamis yra ne tik vieta, kur galima žaisti futbolą gražiomis sąlygomis, bet ir vieta, kur galima mėgautis saule, paplūdimiais ir turtinga kultūrine aplinka.

Lionelis Messi ir jo šeima įsimylėjo šį Pietų Floridos atostogų rajoną ir nusprendė čia įsikurti, paversdami jį savo antraisiais namais.

Sirgaliai iš viso pasaulio atvyksta į Majamį palaikyti Messi ir "Inter Miami" stadione. Jie užpildo viešbučius ir namus, didžiuodamiesi, kad yra šios futbolo šventės dalis.

L. Messi paliko pėdsaką pasaulio futbole, o jo buvimas Inter Majamio stadione prisideda prie neįkainojamo klubo populiarumo ir patrauklumo.

Taigi 2023 m. lapkričio 11 d. tapo visų "Inter Miami" gerbėjų šventės diena. L. Messi ir toliau triumfuoja kaip vienas geriausių visų laikų futbolininkų, o jo naujasis "Auksinis kamuolys" yra akivaizdus jo neprilygstamų sportinių pasiekimų įrodymas.

Majamio sirgaliai ir gyventojai gali didžiuotis, kad jis yra jų miesto ir klubo dalis.

Auksinis kamuolys - tai apdovanojimas, skiriamas geriausiam pasaulio futbolininkui, kuris visada įkūnija išskirtinius sporto pasiekimus.

2021 m. Lionelis Messi pirmą kartą šį apdovanojimą priėmė kaip Majamio "Inter" žaidėjas ir šis įvykis negalėjo likti nepastebėtas šios komandos gerbėjų ir futbolo aistruolių visame pasaulyje.

Anksčiau pranešėme: Messi atvedė Argentinos rinktinę į pagrindinį trofėjų: filmuota medžiaga su neįtikėtinomis emocijomis Buenos Airėse

Šaltinis: sport.dialog.ua

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder