Deimantutė Gražuoliukė grįžta: pristato dainą ir vaizdo klipą

(2)

Visai neseniai Deimantute Gražuoliuke prisistatanti lietuvė domino tautiečius, kurie aptarinėjo jos lytį. 

Vėliau mergina dingo iš viešumos, tačiau, kaip pati sako, nesedėjo rankų sudėjusi. Rezultatą panevėžietė pristato šiandien – lietuvių kalba įrašytą dainą TAU ir vaizdo klipą jai.

„Visada turėjau svajonę dainuoti. Dar gyvendama Lietuvoje apie tai svajodavau, tačiau tik dabar ryžausi įgyvendinti viską.

deMaža to, pristatau dainą ne angliškai, o būtent lietuviškai, tai parodo, kaip pasiilgau savo tėvynės“, - sako atlikėjos karjerą pradedanti panevėžietė Deimantutė Gražuoliukė.

Pasak merginos, ji investavo apvalią sumą pinigų. „Tokie dalykai kaip vaizdo klipai daug kainuoja. Bet aš norėjau būtent tokio pristatymo, taip viską ir įsivaizdavau.

Nežinau, kaip lietuviai priims, bet geriausias būdas imti ir prisistatyti“, - šypteli skandalingoji Deimantė, pridūrusi, jog vaizdo klipo darbai užtruko kelias dienas ir vyko Vokietijoje bei keliuose Ispanijos miestuose.

Pašnekovė neslepia, kad yra pasirengusi įvairioms apkalboms. Žmonių pavydą ir skleidžiamą informaciją mergina sako patyrusi vos pradėjusi populiarėti.

„Lietuviai – mėgsta aptarinėti kitus. Aš to pakeisti negaliu. Bet galiu pakeisti savo požiūrį į tai“, - nusijuokia debiutuojanti atlikėja.

Beje, nors mergina prisistato kaip Deimantutė Gražuoliukė, tačiau muzikinėse platformose jos ieškoti reikės tiesiog Deimantutės vardu.

Ateities planais Deimantė nesidalija ir sako iš pradžių pažiūrėsianti lietuvių reakciją po šio kūrinio. Beje, daina bus pristatyta ir Vokietijos auditorijai.

Deimantutė Gražuoliukė - Tau

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder