GJan -mano nauja daina „Mylėjau kažkada“ yra skirta vasarai

Po itin sėkmingų pastarųjų metų, atlikėja ir dainų autorė Greta Jančytė - GJan grįžta su naujausiu savo kūriniu „Mylėjau kažkada“.„Mano visos dainos yra tarytum savirefleksija. Dažniausiai tąsuprantu tik parašiusi dainą” -dalinasi atlikėja.

GJan teigia, kad kūrinys puikiai apibendrina jos asmeninius pokyčius ir emocijas, kurias ji išgyveno per pastaruosius metus.

„Prieš kelis metus sau pasakiau, kad dalykus, kuriuos apsiėmu daryti noriu daryti visiškai atvira širdimi ir neleisti jokioms abejonėms lįsti man po kojomis.

Supratau, kad kuo didesniu įpročiu man tampa šis naujas gyvenimo požiūris ir būdas, tuo aš tolėju nuo „komforto“, kuris iš tiesų man kėle didžiausią diskomfortą ir nemeilę sau.

Kūrinio idėjai atsiskleisti atlikėja pristato neįprastą vizualizaciją, kurioje realybės atvaizdas išsikraipo ir kuria praeities iliuziją. 

„Nusprendžiau, kad “Mylėjau kažkada” yra skirta vasarai -tada, kai labiausiai norisi keliauti ir kažką patirti naujo.

Pačią labai žavi minimalūs vaizdo klipai, kurie subtiliai pastripina dainos žinutę, todėl visada labai džiaugiuosi, kai mums pavyksta vaizdu jausmiškai perteikti kūrinio idėją. -sako GJan.

„Mylėjau kažkada” jau skamba visose internetinėse platformose. Kūrinys taip pat skambės ir vos prieš mėnesį paskelbtame didžiausiame atlikėjos koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje, sausio 18 dieną. 

Areniniam pasirodymui atlikėja ruošia ne tik garsiausias savo dainas, tokias kaip „Važiuoju kur širdis”, „Atidaviau tau viską“, „Ruduo“, „Melagė“, „Leidžiu sau viską“, bet ir naujus kūrinius, kuriuos planuoja išleisti iki koncerto.

GJan - Mylėjau kažkada

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder