KVMT administracija sugrįžo namo

Gegužės 14 dieną Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro (KVMT) administracijos darbuotojai paliko savo laikinuosius namus, LMTA Klaipėdos fakultetą, ir po penkerių metų įsikėlė į naujai pastatytą teatrą. KVMT Ūkio skyriaus vedėjas Tomas Staponkus teigė, kad kraustymasis pavyko sklandžiai, bet dar yra trikdžių dėl įrangos, interneto bei dokumentų valdymo sistemos pajungimo.

Anot KVMT vadovės Laimos Vilimienės, 2018 m. rugpjūčio viduryje jai teko garbė ir išbandymas iškraustyti teatrą iš senojo pastato. Teatralizuota perkraustymo procesija su muzika bei žirgais kinkytuose vežimuose sėdinčiais KVMT artistais vyko 2018 m. rugsėjo 14 dieną.

Palyginti su šurmulingu išsikraustymu, administracijos persikraustymas į naujus teatro rūmus vyko tyliai ir beveik nepastebimai. Tik KVMT teatro vadovės pavaduotojos rinkodarai Janinos Stankevičienės žinutės socialiniuose tinkluose dėka pavyko nepraleisti šio neeilinio įvykio.

„Šiandien ir aš apleidau savo  „Džuljetos balkonėlį“. Penkerius metus Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro administracijos namai buvo LMTA Klaipėdos fakultete.

Tai buvo jaukūs ir draugiški namai. Balkonėlis - mylima vieta, ypač liepoms žydint ar rudenį lapams krentant Donelaičio skvere. Balkonėlyje buvo visko - kavos su kolegomis, susitikimų ir atsisveikinimų“, - sentimentais dalinosi J. Stankevičienė.

Ūkio skyriaus vedėjas negalėjo pasakyti, kiek administracijos dėžių buvo kraustymosi metu, bet užfiksavo, kad joms išvežti prireikė 4 mikroautobusų.

„Tų pervežamų daiktų nei daug, nei mažai. Kadangi jau kelis kartus kraustėmės, tai seni baldai nusirašė. Kai ką palikome fakultetuose, kai ką padovanojome mokykloms“, - sakė T. Staponkus.

Asmenys, norintys šiomis dienomis susisiekti su KVMT administracijos darbuotojais, tai gali padaryti naudodamiesi mobiliaisiais telefonais, nes el. paštas darbuotojams bus pajungtas iki gegužės 17 dienos.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder