Naują dainą pristatantis S.Prūsaitis: sakoma, kad kiekvienas išsiskyrimas į gerą, tačiau nesu tuo tikras

Saulius Prūsaitis pristato naujausią dainą „Ko žaizdos negyja“. Tai kūrinys iš būsimojo, jau ketvirtojo, solinio dainininko albumo. Jis jau įrašytas, šiuo metu atliekami paskutiniai  tvarkymo darbai. „Labai tikiuosi, kad pristatysiu visą albumą publikai neilgai trukus“, – sako S. Prūsaitis.

Dainoje „Ko žaizdos negyja“ dainininkas mėgino pagauti akimirką, kai du žmonės atitrūksta vienas nuo kito. „Kai rašiau žodžius, turėjau omenyje ne tik romantiškus santykius, bet ir draugystę, tačiau dainoje viskas liko tik apie meilę“, – šypteli Saulius Prūsaitis.

Jis pasakojo, kad situacijų, kai du artimi žmonės atitrūksta vienas nuo kito ir jų niekas niekada nebesieja, jo gyvenime buvo ne viena. „Patikiu žmogumi, jis tampa man brangus, o tuomet... keliai išsiskiria. Manau, tai nesvetima kiekvienam. Skaudu ir nemalonu. Sakoma, kad kiekvienas išsiskyrimas į gerą, tačiau nesu tuo tikras. Kartais į gerą, kartais – į niekur“, – sako dainininkas.

Visas būsimas S. Prūsaičio albumas įkvėptas 80-ųjų muzikos. Vienas iš pavyzdžių – didžiulės sėkmės sulaukęs hitas „Pamela“, kuris internete jau peržiūrėtas beveik 4 milijonus kartų. „Labai gerai jaučiu to meto muziką, įkvepia scenos efektai, drabužiai, skambesys“, – sako vienas stilingiausių Lietuvos dainininkų.

Dirbdamas studijoje ties baigiamaisiais albumo darbais, dainininkas džiaugiasi, kad vėl pildosi jo koncertų kalendorius. „Kartais per dieną sulaukiame patvirtinimų net ne apie vieną, o apie kelis koncertus. Džiaugiuosi, kad publika mūsų pasiilgo. Ir labiausiai noriu tikėti, kad viskas po truputį stojasi į vėžes“, – sako jis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder