„Šeškės“ naują grupės etapą įprasmina nauja daina „Paleidom“

(1)

Besibaigiant vasarai merginų grupė „Šeškės“ savo gerbėjams pateikia staigmeną – rugpjūčio 13 dieną pristatoma naujoji jų daina „Paleidom“ bei šios dainos vaizdo klipas.

„Paledom“ -  labai simboliška daina, kurią mes ruošėme ne vieną mėnesį. Mūsų grupei visada buvo svarbu kokybė, todėl šio principo laikomės ir toliau. 

Prisipažinsiu, buvo nemažai ir pakeitimų. Tačiau galiausiai esame patenkintos galutiniu rezultatu, kurį, tikime, teigiamai įvertins ir klausytojai“, - apie kūrybinį procesą pasakoja grupės narė bei koncertų organizatorė Ingrida Martinkėnaitė. 

Pasak Karinos Krysko, ilgą laiką jų grupė išvis neleido jokių naujų dainų, tačiau sėkmingas darbas su Gabrieliumi Vageliu davė puikų startą naujienoms. 

„Dainos išleidimas ir klipo jai filmavimas – labai įdomus procesas, kuriuo mes visos trys be galo mėgaujamės. 

O kai matome, kaip pozityviai mus priima klausytojai, kūrybai tai tampa dar didesniu inspiracijos šaltiniu“, - sako Karina. 

„Naujoji „Šeškių“ daina - tarsi priminimas, kad nereikia pasiduoti, kai kalba eina apie gyvenimo meilę ir jos paieškas“, - sako merginos. 

Grupės narė Karina Krysko sako, kad daina „Paleidom“ – puikus kūrinys vasaros pabaigai. 

„Ji skirta svajotojams, apibendrinanti šio laikotarpio nuotykius bei išgyvenimus bei primenanti, kad reikia eiti tik pirmyn, nesižvalgant į praeitį.

Šiandien pristatomas ir dainos „Paleidom“ vaizdo klipas. „Mes norėjome labai ypatingo ir išskirtinio klipo, kuris nebūtų vien tik gražus fonas mūsų dainai. 

Norėjosi kad ir pats siužetas būtų įdomus bei įtraukiantis, o pabaiga – netikėta. Manau, mums tai puikiai pavyko padaryti“, - sako Ingrida. 

Galutiniu vaizdo klipo rezultatu džiaugiasi ir Karina bei prisipažįsta, kad kai kurie jame užfiksuoti vaizdai tapo tikru iššūkiu. 

„Kai vyko kūrybinis procesas, mes susirašėme veiklas, kurias norėsime užfiksuoti. Pavyzdžiui, aš išbandžiau molio lipdymą, ko niekada nebuvau dariusi ir man labai patiko. O štai Ingridai teko įveikti aukščio baimę bei išmokti vairuoti motorolerį“, - juokiasi Karina. 

Vaizdo klipe žiūrovai išvys ir garsų aktorių. „Norėjome tai išlaikyti paslaptyje, bet manome, kad labai daug kas apsidžiaugs ir pamatę šį talentingą aktorių. 

Džiaugiamės, kad mūsų bičiulis Giedrius Savickas net nedvejodamas sutiko nusifilmuoti klipe. Galbūt tai net ir didžiausius skeptikus paskatins pažiūrėti mūsų kūrinį“, - paslaptį atskleidžia „Šeškės“. 

Grupės narės dėkingos ir choreografui Šarūnui Kirdeikiui, kuris sukūrė choreografiją bei padėjo nugludinti šokio judesius. 

„Mums labai pasisekė, kad tuo metu, kai vyko visas kūrybinis procesas ir pasiruošimas klipo filmavimui, mūsų mylimas draugas kaip tik buvo Lietuvoje. Mes nedvejodamos pasinaudojome proga“, - pasakoja merginos. 

„Nors filmavimo darbai truko tris dienas, tačiau iš tiesų tokį kiekį veiklų mes įveikėme kosminiu greičiu. 

Pamenu, prieš sceną Nemune buvo nemažai streso, nes prieš tai buvusių scenų filmavimas užsitęsė ir kai plaukiau vandens motociklu, mes tiesiog skaičiavome minutes iki saulėlydžio, nes jau buvo vėlus metas. Tačiau spėjome. 

Aišku, neapsieita be netikėtumų, kai vienas iš komandos narių išsimaudė su visa filmavimo technika Nemune“, - juokiasi Goda Alijeva. 

Likus dienai prieš filmavimo darbus, „Šeškės“ susidūrė su netikėtais iššūkiais, kai paskutinę minutę teko keisti ne tik filmavimo lokaciją, bet ir miestą. 

„Čia pasiteisino posakis, kad labai gerai yra turėti šimtą draugų, nes surasti paskutinę akimirką lokaciją filmavimui atrodė neįmanoma misija, tačiau pagalbos ranką ištiesė mūsų bičiuliai, restoranas „DIA“, kurie įsileido mus ir visą filmavimo komandą į privatiems renginiams skirtą erdvę“, - pasakoja „Šeškės“.

Su naująja daina „Paleidom“ grupė „Šeškės“ tarsi įprasmina savo naują kūrybinį etapą bei grandiozinių planų įgyvendinimo pradžią. 

Mat jau prasidėjo pasiruošimo turui per didžiausias šalies arenas, kuris numatytas gruodžio mėnesį, darbai. „Mūsų veikla nestovi vietoje. 

Visa vasara buvo labai darbinga, bet stengėmės rasti laiko ir poilsiui. 

O artėjant rudeniui, kupinos energijos, visa širdimi ir galva neriame į naujus darbus ir kūrybinius procesus“, - džiaugiasi G. Alijeva. 

Godai antrina ir K. Krysko užsimindama, kad būsimam šou yra ne vienas grandiozinis sumanymas, kurį nekantrauja įgyvendinti. 

Dainos „Paleidom“ muziką ir žodžius sukūrė Paulius Vaicekauskas bei Amelija Beleckaitė. Vaizdo klipo režisierius ir operatorius Aurimas Šidiškis, prodiuserė Veronika Tamulionytė, kostiumų stilistė Gabija Mikalauskaitė

Šeškės - Paleidom
Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder