Vieną žinomiausių hitų atgaivinęs Arnas Švilpauskas: „Visi eina iš proto!”

(1)

Atlikėjas, renginių ir radijo laidų vedėjas Arnas Švilpauskas vidurvasarį kviečia pasimėgauti vienais gražiausių vasaros vakarų, skambant naujai atgimusiai dainai „Vakarėja“. 

„Yra tikrai  nemažai šios dainos versijų, bet aš ją norėjau sudainuoti savaip“, - pasakoja Arnas. Ir tam yra viena svarbi priežastis: Arno tėtis buvo įkūręs legendinę grupę „Prologas“. Joje dainavęs Ligitas Kernagis  į repertuarą įtraukė ir vieną savo autorinių dainų „Vakarėja“, kuri iki šiol yra bet kurios šventės skambus muzikinis akcentas. 

„Šiuo metu daug dainų, kurias kurdami ir pristatydami klausytojams muzikantai sako, kad čia bus vasaros hitas. Aš vasaros hito neieškau: perdainavau hitą, kuris jau yra hitas: tiek vyresnioji, tiek jaunoji  kartos tikrai žino šios dainos žodžius. Kai dainuoju „Vakarėja“ – visi tiesiog eina iš proto“, - džiaugiasi Arnas. 

Dainai sukurtas ir specialus vaizdo klipas: beje, neturintis nieko bendra nei su rimstančiu mišku, nei žaliomis lankomis. „Norėjosi visiškai kitokio dainos pateikimo: juk vakarėja ne vien tik gamtoje – mieste taip pat leidžiasi saulė ir tie vakarai savotiškai užburiantys – ypač, kai juos stebi nuo Spaudos rūmų stogo“, - dainos vaizdo klipo viziją atskleidė Arnas.

„Tokią lokaciją pasirinkome neatsitiktinai: pirmiausia, dėl to, kad ji neįprasta ir tai suteikia žavesio, antra - šiame pastate įsikūręs „Relax Fm“ radijas, kuriame aš dirbu“, - pasakoja žinomas vyras, tuo pačiu pasidžiaugdamas, kad dainai klipą filmavo ir ją aranžavo jo kolega – atlikėjas, muzikos prodiuseris bei radijo laidų vedėjas Valdas Kabutavičius.

„Mūsų duetas tiek dirbant studijoje, tiek kuriant vaizdo klipus, puikiai dera: tai ne pirmas mūsų bendras kūrybos rezultatas ir tikrai ne paskutinis“, - įsitikinęs Arnas, kurio muzikiniai planai išties dideli: „Planuoju dar nemažai išleisti dainų, kaip tik šiuo metu vyksta kūrybinis procesas, tad vasara darbinga: nuo įrašų studijoje iki koncertų bei privačių švenčių, todėl ypatingai džiaugiuosi, kad mano programą papildė dar viena „Prologo“ daina.

Ši daina - net neabejoju - buvo, yra ir bus hitas, šlageris, kurį dainavo, dainuoja ir dainuos visa Lietuva“, - įsitikinęs Arnas. O kaip jo atliekamą dainos „Vakarėja“ versiją įvertinsite Jūs? Kviečiame pasiklausyti!

Arnas Švilpauskas - „Vakarėja“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder