Atskleista pagrindinė skanaus troškinto kopūsto paslaptis: tereikia įdėti "stebuklingą" ingredientą
Be to, ne visiems pavyksta troškinti kopūstus skaniai.
Siūlome sužinoti, ką į kopūstus dėti, kad jie taptų gražūs ir skanūs. Pasirodo, kad yra "stebuklingas" ingredientas.
Ką dėti į kopūstus, kad būtų skanūs - patarimas
Skanūs troškinti kopūstai yra kiekvienos šeimininkės pasididžiavimas. Tačiau kopūstai ne visada būna tobuli. Viena iš didžiųjų skanaus troškintų kopūstų paslapčių yra actas.
Jei nežinote, kodėl į troškintus kopūstus reikia dėti acto, tikriausiai niekada nesugebėjote tobulai pagaminti šio patiekalo.
Valgomasis actas suteikia kopūstams rūgštelės, pagerina jų skonį ir yra paslaptis.
1 kg kopūstų prireiks tik 1 šaukšto paprasto acto ir jo į kopūstus reikėtų įpilti prieš dedant kepsnius.
Kitaip tariant, pirmiausia reikia apkepti kopūstus ir tik po maždaug 30 minučių įpilti acto.
Patyrę virėjai taip pat pataria pabandyti įprastą actą pakeisti obuolių actu. Toks kopūstų skonis bus dar geresnis.
Na, o jei nesate tikri, kad tiksliai žinote, kaip troškinti kopūstus iki rudos spalvos, verta įsiklausyti į patyrusių virėjų patarimus.
Jie rekomenduoja į kopūstus dėti ne tik acto, bet ir pomidorų pastos.
Spalvos gali suteikti ir sojų padažas.
Kokių žolelių dėti į troškintus kopūstus
Be acto, į kopūstus galite dėti aromatinių žolelių ir prieskoninių žolelių.
Būtent jos išsprendžia vieną pagrindinių problemų, kylančių, kai šeimininkė nežino, ko dėti į kopūstus, kad nesijaustų kvapo.
Žolelių geriausia dėti į visiškai išvirtus kopūstus, prieš patiekiant. Išskirtinio skonio ir aromato patiekalui suteiks krapai arba petražolės, taip pat kitos žolelės.
Rašyti komentarą