Dieviškas Jamie Oliverio žuvies pyragas: tik 5 ingredientai ir 30 minučių virtuvėje

Kūrybiškas šefo požiūris į klasikinį patiekalą išryškina patiekalo skonį ir paprastumą.

Skanų žuvies pyragą galite pasigaminti vos per 30 minučių. Jamie Oliverio receptą sudaro tik penki ingredientai, kurių galite nusipirkti prekybos centre.

Daugybė komentatorių internete sutiko, kad patiekalas gaunasi neįtikėtinai skanus. "Absoliučiai dieviškas ", "Puikus šefas... puikus savaitės vakaro patiekalas", - rašė naudotojai internete.

Jamie Oliverio keptuvėje keptos žuvies pyragui pasigaminti reikės:

  • Reikės: 400 g rūkytos menkės;
  • dviejų ryšulėlių žaliųjų svogūnų;
  • 250 g špinatų lapų;
  • 150 g čederio sūrio;
  • keturių lakštų filo tešlos.

Kepimo būdas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų.
  2. Stambiai supjaustykite žaliąjį svogūną. Sudėkite juos į 30 cm nesvylančią keptuvę, įkaitintą ant didelės ugnies, ir apkepkite šaukšte alyvuogių aliejaus.
  3. Maišydami kepkite svogūnus dvi minutes, tada sudėkite špinatus, leiskite jiems šiek tiek apkepti ir išjunkite ugnį.
  4. Į špinatus įpilkite 100 ml vandens, tada ant viršaus išdėliokite žuvies gabalėlius. Didžiąją dalį sūrio sutarkuokite smulkia tarka ir pagardinkite juodaisiais pipirais.
  5. Ant viršaus greitai uždėkite filė lakštus, apsukite juos aplink žuvį ir aplink formos šonus. Ant viršaus užtarkuokite likusį sūrį ir apipilkite pyragą puse šaukšto alyvuogių aliejaus.
  6. Kepkite pyragą orkaitėje apie 15-17 minučių, kol jis taps auksinis ir traškus.

Skanaus!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder