Jums reikės:
- 1 skardinės kondensuoto pieno
- 2 šaukštų kakavos miltelių
- ¼ stiklinės pieno
- ⅛ šaukštelio cinamono
- ¼ šaukštelio druskos
- 120 g sviesto
- 360 g sausainių
- 2 šaukštų džiovintų vyšnių
Gaminimas:
Rankomis sutraiškykite sausainius į vidutinio dydžio gabalėlius, suberkite juos į dubenį.
Suberkite kakavą į pieną, išmaišykite. Pagardinkite druska ir cinamonu.
Mažame puode sudėkite sviestą, supilkite kondensuotą pieną. Suberkite kakavos mišinį. Užvirkite mišinį, nepamirškite dažnai maišyti. Virkite apie 3-5 minutes, kol mišinys pradės tirštėti.
Supilkite šokolado mišinį ant sausainių, išmaišykite. Įmaišykite džiovintas uogas.
Pyrago formą išklokite maistine plėvele, supilkite pyrago mišinį. Sulyginkite paviršių.
Išimkite iš pyrago formos, suformuokite cilindro formą. Laikykite šaldytuve 3-4 valandas.
Supjaustykite ir mėgaukitės.
Šaltinis: https://ethnicspoon.com
Rašyti komentarą