Fantastiškai skanios salotos: pigiai ir lengvai pagaminsite - iškart neliks!

Spalvų, skonių ir aromatų derinys yra tiesiog aukščiausios klasės. Ir taip - nepagailėkite česnako, jis čia atlieka ne paskutinį vaidmenį!

Produktai

  • Konservuotos raudonosios pupelės - 200 g (svoris be skysčio)
  • Pomidorai - 240 g (2 vnt.)
  • Kietasis sūris - 70 g
  • Majonezas - 60 g
  • Šviežios petražolės - 5 g
  • Švieži krapai - 5 g
  • Česnakas - 5 g (1 didelė skiltelė)
  • Druska - pagal skonį

Gaminame:

  1. Nuplaukite ir nusausinkite pomidorus ir žalumynus.
  2. Iš konservuotų pupelių nusausinkite skystį. Sudėkite pupeles į sietelį ir nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu.
  3. Pupeles padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad kuo daugiau skysčio išsiskirtų.
  4. Pomidorus perpjaukite per pusę. Pomidorus supjaustykite juostelėmis.
  5. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite petražoles ir krapus.
  6. Dubenyje arba gilioje salotinėje sumaišykite pupeles, sūrį, pomidorus ir žoleles.
  7. Nulupkite česnaką ir perbraukite jį per presą. Salotas pagardinkite majonezu. Įdėkite daug česnako ir druskos. Sumaišykite salotas.
  8. Paruoštos konservuotų raudonųjų pupelių su pomidorais ir sūriu salotos. Jas galite patiekti iš karto po gaminimo.

Gero apetito!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder