Greiti ir lengvi guminukai: naminiai skanumynai, kurie visiems patiks!

Šie naminiai saldainiai yra minkštesni, sveikesni ir skanesni nei pirkti parduotuvėje.

Sudedamosios dalys

3 pakeliai nearomatizuotos želatinos

1/2 puodelio ir 3/4 puodelio vandens, padalyti

1-1/2 puodelio cukraus

1/4 - 1/2 arbatinio šaukštelio aviečių ekstrakto

Raudoni maistiniai dažai

Papildomai cukraus

Gaminimas:

Nedideliame dubenėlyje 1/2 puodelio vandens užplikykite želatiną; palikite 5 minutes pastovėti.

Nedideliame puode ant vidutinės ugnies nuolat maišydami užvirinkite cukrų ir likusį vandenį.

Sudėkite želatiną; sumažinkite ugnį. Virkite 5 minutes, dažnai maišydami.

Nuimkite nuo ugnies; įmaišykite ekstrakto ir maistinių dažiklių pagal poreikį.

Supilkite į riebalais išteptą 8 colių kvadratinę skardą.

Uždengtą laikykite šaldytuve 3 valandas arba kol sustings.

Peiliu atlaisvinkite saldainių kraštus nuo skardos; išverskite ant cukrumi pabarstyto darbinio paviršiaus.

Supjaustykite 1 colio dydžio kvadratėliais; apvoliokite cukruje.

Palikite neuždengtą stovėti kambario temperatūroje, kol visos pusės bus sausos, kas valandą apversdami, 3-4 valandas.

Skanaus!

Laikykite tarp vaškuoto popieriaus sluoksnių sandariame inde šaldytuve.

Raktažodžiai
Sidebar placeholder