Kiemuose siaučia vagys: taikosi ir į kepsnines, lauko baldus

Išbandykite Kamado tipo kepsninėje naują vištienos receptą

Išbandykite šios vištienos receptą - pagaminsite itin traškią, medaus bei česnako skonio vištieną, kuri jūsų tikrai nenuvils.

Jums reikės : įprastų Kamado tipo kepsninės grilio grotelių, standartinėje pozicijoje.

Reikiama temperatūra : 150-200C.

Ingredientai:

2 kg vištienos šlaunelių

druskos

česnakų pudros

Padažui:

1/2 stiklinės medaus

2 šaukštų sojos padažo

1 šaukštelio tarkuoto imbiero

2 šaukštelių traiškyto česnako

1 šlakelio sezamo aliejaus

Gaminimas:

Sumaišykite vištieną, druską su pipirais dubenyje ir atidėkite šaldytuve, kol įkais jūsų Kamado tipo kepsninė.

Mažame dubenyje sumaišykite padažui gaminti skirtus ingredientus ir juos užvirkite. Virkite, kol padažas įgaus jūsų norimą konsistenciją.

Jei padažas tapo per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens.

Tačiau nepersistenkite! Atidėkite padažą.

Kepkite vištieną Kamado tipo kepsninę įkaitinę iki 200C temperatūros apie 45 minutes, vištieną vis pasukiodami.

Pamatuokite vištienos vidinę temperatūrą, pasiekus 73C temperatūrą (maždaug po 45 minučių) užpilkite vištieną padažu.

Patiekite su ryžiais ir daržovėmis.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder