Jums reikės : įprastų Kamado tipo kepsninės grilio grotelių, standartinėje pozicijoje.
Reikiama temperatūra : 150-200C.
Ingredientai:
2 kg vištienos šlaunelių
druskos
česnakų pudros
Padažui:
1/2 stiklinės medaus
2 šaukštų sojos padažo
1 šaukštelio tarkuoto imbiero
2 šaukštelių traiškyto česnako
1 šlakelio sezamo aliejaus
Gaminimas:
Sumaišykite vištieną, druską su pipirais dubenyje ir atidėkite šaldytuve, kol įkais jūsų Kamado tipo kepsninė.
Mažame dubenyje sumaišykite padažui gaminti skirtus ingredientus ir juos užvirkite. Virkite, kol padažas įgaus jūsų norimą konsistenciją.
Jei padažas tapo per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens.
Tačiau nepersistenkite! Atidėkite padažą.
Kepkite vištieną Kamado tipo kepsninę įkaitinę iki 200C temperatūros apie 45 minutes, vištieną vis pasukiodami.
Pamatuokite vištienos vidinę temperatūrą, pasiekus 73C temperatūrą (maždaug po 45 minučių) užpilkite vištieną padažu.
Patiekite su ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus!
Rašyti komentarą