Išbandykite šią itin lengvai kamado kepsninėje pagaminamą lašišą

Praturkinkite organizmą reikalingomis medžiagomis su šia kamado kepsninėje kepta lašiša. Pagaminsite 2 porcijas, o užtruksite tik iki 30 minučių.

Jums reikės:

1/4 šaukštelio juodųjų pipirų

3 šaukštų rūkytų, džiovintų jalapenų (chipotle in adobo)

4 šaukštų kalendros

60 ml citrinos sulčių

1 šaukštelio traiškyto česnako

1/4 šaukštelio druskos

šviežios lašišos

1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus

1 šaukšto garstyčių

1/4 pura vida (aštraus) padažo

Gaminimas:

Įkaitinkite kepsninę iki 200-220C temperatūros.

Pasigaminkite savo mėgstamiausią lašišos marinatą. Arba pasigaminkite pura vida padažą:

sumaišykite:

3 šaukštus rūkytų, džiovintų jalapenų (chipotle in adobo)

4 šaukštus kalendros

60 ml citrinos sulčių

1 šaukštelį traiškyto česnako

1/4 šaukštelį druskos

1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus

Lašišą marinuokite 3 minutes.

Ištepkite kepsninės groteles su aliejumi. Įdėkite kepti marinuotą lašišą.

Jei lašiša nekimba prie grotelių, reiškia, jog grotelės paruoštos. Kepkite lašišą po minutę iš abiejų pusių.

Perkelkite iškeptą lašišą ant lėkštės ir palikite minutei atvėsti.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder