Ispaniškos spurgos churros - lengvai ir nebrangiai pasigaminkite namie
Jums reikės:
- 1 stiklinės vandens
- 1/4 stiklinės sviesto
- 1 šaukšto cukraus
- 1/4 šaukštelio druskos
- 1 stiklinės miltų
- 1 didelio kiaušinio
- 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
- Aliejaus kepimui
- 1/2 stiklinės cukraus
- 3/4 šaukštelio cinamono
Gaminimas:
Išmaišykite cukrų ir cinamoną, atidėkite.
Įkaitinkite aliejų puode. Kol aliejus kaista, paruoškite tešlą. Sumažinkite kaitrą, palaikykite 180C aliejaus temperatūrą.
Sudėkite vandenį, sviestą, cukrų, druską į didelį puodą, užvirkite mišinį. Suberkite miltus, sumažinkite kaitrą ir maišydami virkite, kol tešla sutirštės.
Perkelkite į didelį dubenį, leiskite atvėsti apie 5 minutes.
Sudėkite vanilę ir kiaušinį į miltų mišinį, greitai išmaišykite elektriniu trintuvu. Trinkite, kol mišinys taps vientisas ir minkštas.
Perkelkite tešlą į konditerinį maišelį.
Atsargiai spauskite tešlos juosteles į karštą aliejų. Kepkite apie 2 minutes iš abiejų pusių. Perkelkite ant popierinių servetėlių, nusausinkite ir apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.
Kartokite procesą. Patiekite su karamelės ar šokolado padažu.
Šaltinis: https://www.cookingclassy.com
Rašyti komentarą